Ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow κοντά στην Πατάγια υποδέχεται τον δεύτερο λευκό ρινόκερο

Σρι Ράτσα/Πατάγια –

Ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow στη Σρι Ράτσα, κοντά στην Πατάγια, υποδέχτηκε ένα δεύτερο μωρό λευκό ρινόκερο.

Ο κ. Tewin Rattanawongsawat, διευθυντής του ζωολογικού κήπου, αποκάλυψε στην Pattaya News την Παρασκευή (22 Σεπτεμβρίουnd) ότι το δεύτερο μωρό ρινόκερο «Top» γεννήθηκε στις 15 Ιουλίουth φέτος, αλλά μόλις μεγάλωσε αρκετά ώστε να εμφανίζεται στο κοινό. Ο Top είναι ένας άνδρας που γεννήθηκε από μια 8χρονη μητέρα "Zilla" και έναν 18χρονο πατέρα "Zoody". Το μωρό είναι καλά στην υγεία του και γερό και βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από κτηνιάτρους. Υπάρχουν τώρα έξι λευκοί ρινόκεροι στον ζωολογικό κήπο.

Κάθε 22 Σεπτεμβρίουnd κάθε έτους γιορτάζεται ως Ημέρα του Ρινόκερου. Οι ρινόκεροι είναι ένα άγριο ζώο που κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Οι δραστηριότητες για την Ημέρα του Ρινόκερου πραγματοποιούνται στον ζωολογικό κήπο από τις 22 Σεπτεμβρίουnd μέχρι τον Σεπτέμβριο 24th.

Ο Λευκός Ρινόκερος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο χερσαίο ζώο μετά τους ελέφαντες. Ο μεγαλύτερος λευκός ρινόκερος μπορεί να έχει πλάτος έως πέντε μέτρα, ύψος δύο μέτρα και βάρος έως 2,700 κιλά. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τα 55 χρόνια. Οι λευκοί ρινόκεροι κατάγονται από τη Νότια Αφρική.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.