Διασώθηκε αγελάδα παγιδευμένη σε σηπτική δεξαμενή Pattaya

Πατάγια – Την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023, το Pattaya Rescue Radio Center έλαβε μια αναφορά από ντόπιους για τη διάσωση μιας αγελάδας που έπεσε σε μια παλιά σηπτική δεξαμενή σε μια ερημική περιοχή κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών στο Soi Siam Country Club. Ένας εκσκαφέας και η ομάδα στάλθηκαν στο σημείο για άμεση διάσωση.

Μια αγελάδα 100 κιλών βρέθηκε πεσμένη σε μια παλιά σηπτική δεξαμενή 1.5 μέτρου που δεν ήταν σωστά καλυμμένη. Η ομάδα έδεσε την αγελάδα και την σήκωσε με την τσάπα πίσω με ασφάλεια στο έδαφος. Ο ιδιοκτήτης της αγελάδας και οι κάτοικοι της περιοχής ούρλιαξαν από χαρά για την επιτυχημένη επέμβαση.

Η κυρία Hasanah Thongkam, 41 ετών, δήλωσε ότι η αγελάδα της χάθηκε και ακούστηκε να μουγκρίζει για βοήθεια στη σηπτική δεξαμενή, προσπαθώντας να βγει έξω. Κάλεσε τους ντόπιους για βοήθεια, αλλά δεν μπορούσαν να σηκώσουν την αγελάδα. Ως εκ τούτου, κλήθηκε για βοήθεια η ομάδα διάσωσης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/