Η Pattaya πρόκειται να φιλοξενήσει το Loma Run 2023 αυτό το Σαββατοκύριακο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LOMA RUN On The Beach 2023

Πατάγια -

Η πόλη της Πατάγια έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει τη δημοφιλή φιλανθρωπική εκδήλωση, «Loma Run on The Beach», στην παραλία Jomtien στις 24 Σεπτεμβρίου.

Loma σημαίνει δελφίνι στην ταϊλανδέζικη γλώσσα, σημειώνει το The Pattaya News, το οποίο είναι επίσης η μασκότ και το σύμβολο της Pattaya.

Η Αντιδήμαρχος της Πατάγια, Κριτσάνα Μπουνσαβάτ, ανακοίνωσε την εκδήλωση στις 7 Σεπτεμβρίου, λέγοντας ότι τα έσοδα από τα έξοδα της φιλανθρωπικής δράσης θα διατεθούν στο Ίδρυμα Human Help Network Thailand και για την υποστήριξη έργων κοινωνικής πρόνοιας για την παροχή βοήθειας σε μη προνομιούχους ασθενείς στο Νοσοκομείο Pattaya.

Επιπλέον, η εκδήλωση θα χρησιμεύσει ως τόνωση για τον τουρισμό, σύμφωνα με τις βελτιώσεις του τοπίου της πόλης στην παραλία Jomtien, είπε.

Στον ημιμαραθώνιο μήκους 21 χιλιομέτρων, το Loma Run αναχωρεί στις 5 π.μ. της 24ης Σεπτεμβρίου, εκτείνεται από το αστυνομικό κιβώτιο Dongtan Beach κατά μήκος της παραλίας Jomtien.

Το τρέξιμο χωρίζεται σε τρεις αποστάσεις: 21 χιλιόμετρα, 10 χιλιόμετρα και 5 χιλιόμετρα. Επί του παρόντος, υπάρχουν πάνω από 1,700 εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες για όλες τις αποστάσεις, αν και το εγγραφή δυστυχώς είναι ήδη κοντά, είπε η αντιδήμαρχος Κριτσάνα.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να πάνε να παραλάβουν τα πουκάμισα και τις σαλιάρες τους στο Jomtien Palm Beach Hotel, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στο: LOMA RUN On The Beach 2023.

Το τρέξιμο είναι κυρίως στην περιοχή Jomtien Beach και ενδέχεται να παρατηρηθούν καθυστερήσεις και κλείσιμο της κυκλοφορίας κατά τις ώρες του αγώνα.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.