Η Lunique Real Estate συνεργάζεται με την Banyan Tree Group για να αποκαλύψει το Skypark Lucean Jomtien

Jomtien Pattaya-

Ζήστε την πολυτελή παραθαλάσσια ζωή στο «Skypark Lucean Jomtien Pattaya».

Φωλιασμένο στην καρδιά του Jomtien, το Skypark Lucean Jomtien Pattaya παίρνει περήφανα τη θέση του ανάμεσα στις διακεκριμένες μάρκες του ομίλου Banyan Tree. Μια πρόσφατη μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 19ης Σεπτεμβρίου 2023, και τιμήθηκε από την κα Uradee Kunkiratiyut, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Lunique Real Estate Company Limited, και τον κ. Stuart David Reading, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Banyan Tree Group Property Development . Η γοητεία της εκδήλωσης ενισχύθηκε περαιτέρω με την παρουσία ενός ειδικού καλεσμένου, του διάσημου ηθοποιού "Boy" Pakorn Chatborirak.

Με μια εντυπωσιακή επένδυση έως και 1 δισεκατομμύριο μπατ, το έργο συγκέντρωσε άμεσες κρατήσεις πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. Ξεκινώντας από τα δελεαστικά 3.6 εκατομμύρια μπατ και με σιγουριά ότι οι πωλήσεις θα κλείσουν μέσα σε μόλις 2 χρόνια
Η κ. Uradee μοιράστηκε ότι το έργο ενσαρκώνει την ουσία του ποιοτικού οικογενειακού χρόνου, εκφράζοντας την απρόσκοπτα σε ένα πολυτελές παραθαλάσσιο έργο συγκυριαρχίας στην καρδιά της Πατάγια. Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να συνδυάζεται αρμονικά με το παρθένο φυσικό περιβάλλον, προσφέροντας μια ασυναγώνιστη και καθηλωτική εμπειρία χαλάρωσης.

Με διαχείριση παγκόσμιας κλάσης από τον Όμιλο Banyan Tree, αυτό το έργο θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για την πολυτελή ζωή. Ως περήφανοι ιδιοκτήτες των μονάδων Skypark Lucean Jomtien Pattaya, θα γίνετε ευπρόσδεκτοι αυτόματα στο The Sanctuary Club, μια πύλη σε έναν κόσμο αποκλειστικών προνομίων και σημαντικών εκπτώσεων σε υπηρεσίες που προσφέρει η Banyan Tree Group παγκοσμίως.

Εκτείνοντας πάνω από 8 rai (περίπου 13,000 τετραγωνικά μέτρα) εξαιρετικής γης, αυτό το έργο μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εντυπωσιακή συνολική αξία επένδυσης 4.5 δισεκατομμυρίων μπατ. Το έργο αποτελείται από δύο φάσεις, τη Φάση Α με κτίριο 60 ορόφων και τη Β φάση με κτίριο 31 ορόφων, συνολικού αριθμού 899 μονάδων. Αυτά τα κτίρια βρίσκονται μόλις 200 μέτρα από την παραλία Jomtien, προσφέροντας πολλές ανέσεις για μια ολοκληρωμένη και εξαιρετική εμπειρία ζωής.

Για όσους ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το έργο ή να λάβουν περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού και να κάνετε ερωτήσεις στο 098-861-2727 ή να εξερευνήσετε πρόσθετες πληροφορίες για το έργο στον ιστότοπο www.skyparklucean.com.

Ο κ. Stuart εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε αυτή τη συνεργασία με τη Lunique Real Estate. Αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία ενός νέου σημείου αναφοράς για τη συγκυριαρχία που ζει στην περιοχή της Pattaya. Με μια κεντρική τοποθεσία που υποστηρίζει όλες τις δραστηριότητες και επιτρέπει στους κατοίκους να βυθιστούν στη φυσική ομορφιά της παραλίας Jomtien, η Pattaya συνεχίζει να αποτελεί πύλη στην οικονομική ανάπτυξη, με έντονη ζήτηση για ακίνητα. Το συντριπτικό ενδιαφέρον και η ανταπόκριση που λάβαμε μετά το άνοιγμα των κρατήσεων στην πρώτη φάση είναι πραγματικά ευχάριστα.”

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/