Οι αντίπαλοι εξαπολύουν βομβιστική επίθεση στο σπίτι του πωλητή κάνναβης στην Πατάγια

Πατάγια -

Μια ομάδα εφήβων πέταξε εκρηκτικούς μηχανισμούς στο σπίτι ενός πωλητή κάνναβης στην Πατάγια, τρομάζοντας την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού παιδιού.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο κ. A (Alias) επικοινώνησε μαζί τους τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, για να αποκαλύψει τα παράπονά του σχετικά με τους αντιπάλους του που εξαπέλυσαν ανελέητη επίθεση στην κατοικία του που βρίσκεται στην Pattaya, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. στις 9 Αυγούστου.

Ο 28χρονος πατέρας ενός μικρού γιου εξήγησε ότι τον περασμένο μήνα, είχε μια αντιπαράθεση με μια ομάδα εφήβων που ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Αυτή η διαμάχη προέκυψε λόγω μιας άγνωστης παρεξήγησης, η οποία στη συνέχεια πυροδότησε τη δυσαρέσκεια της ομάδας προς τον κ. Α. Αυτό, με τη σειρά του, οδήγησε σε έντονες ανταλλαγές και λεκτικές διαμάχες μεταξύ του Α και τους στο διαδίκτυο.

Ο κ. Α ισχυρίστηκε ότι έλαβε απειλητικά μηνύματα από την ομάδα, που έδειχναν τις προθέσεις τους να προκαλέσουν ταραχές στο κατάστημα κάνναβης του. Στη συνέχεια, τα πράγματα πήραν βίαιη τροπή στις 9 Αυγούστου γύρω στις 3-4 τα ξημερώματα, όταν μια συμμορία ανδρών με κρυφά πρόσωπα έφτασε στο κατάστημά του με μοτοσυκλέτες και άρχισε να εκτοξεύει εκρηκτικούς μηχανισμούς εναντίον του, συνολικά περίπου 8 με 9 φορές.

Ο κ. Α είπε ότι δεν ήταν στο κατάστημα, αλλά η σύζυγός του και ο μικρός γιος του ήταν εκεί και το περιστατικό τους τρόμαξε.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια και προέτρεψε τις αρχές να συλλάβουν αμέσως τους δράστες, φοβούμενοι πιθανή επανάληψη του περιστατικού.

Τα προβλήματα που αφορούν τους εφήβους στην Πατάγια φαίνεται να μην τελειώνουν ποτέ, όπως νωρίτερα αυτόν τον μήνα άλλο ένα ομάδα νεαρών προκάλεσε πρόβλημα πετώντας βόμβα μολότοφ στη μοτοσικλέτα του αντιπάλου του, η οποία τον τραυμάτισε και του κατέστρεψε ολοσχερώς το ποδήλατό του.

Οι ύποπτοι για αυτό το περιστατικό φέρεται να είναι ακόμη ελεύθεροι και το θύμα ζήτησε από την αστυνομία να βρει τα άτομα που ευθύνονται.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.