Η εκδήλωση Pattaya Music on the Beach ολοκληρώνεται με επιτυχία

Πατάγια -

Το συγκρότημα Extravaganza της παρέλασης Music on the Beach ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Πατάγια, Poramase Ngampiches.

Στις 16 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ., ο δήμαρχος της πόλης Pattaya κ. Poramase προήδρευσε της τελετής λήξης και της απονομής των βραβείων για την εκδήλωση Music on the Beach 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στην παραλία Pattaya.

Η Pattaya City, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Τουριστικής Βιομηχανίας της Ταϊλάνδης, διοργάνωσε την εκδήλωση Music on the Beach 2023 για την προώθηση του τουρισμού στην Πατάγια, καθώς και για την ενίσχυση των καλλιτεχνικών ικανοτήτων, ειδικά στη μουσική, για τη νέα γενιά, ενσταλάσσοντάς τους μια αίσθηση τρυφερό πνεύμα, πειθαρχία, αγάπη και ενότητα.

Η εκδήλωση ενθάρρυνε επίσης τα παιδιά να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους παραγωγικά. Επιπλέον, η εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία σε ταλαντούχους νέους στη μουσική να ανταγωνιστούν διεθνούς φήμης ορχήστρες.

Την τελευταία μέρα του διαγωνισμού, η κατηγορία «Band Theatre Battles» κέρδισε η ομάδα «Lampang Kalayanee». Στην κατηγορία «Band Talent Show Bands», νικήτρια ήταν η ομάδα «Benjamarach Utitsat» από την επαρχία Phetchaburi. Τέλος, στην κατηγορία «Street Parade» νικήτρια ήταν για άλλη μια φορά η ομάδα «Benjamarach Utitsat».

Ο κ. Poramase εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους μουσικούς που βραβεύτηκαν και σε όσους δεν βραβεύτηκαν, τονίζοντας ότι αυτό που κέρδισαν όλοι ήταν φιλία και ικανότητες για να φέρνουν χαρά στον κόσμο.

Τέλος, χαρακτήρισε την εκδήλωση ως μεγάλη επιτυχία, λέγοντας ότι η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ενθουσιασμό και θέρμη καθώς η ηχηρή μουσική αντηχούσε σε όλους τους δρόμους και την κεντρική παραλία Pattaya.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.