Peturday: Ανυψώνοντας τη φροντίδα κατοικίδιων στο Pratumnak, Pattaya

PATTAYA, PRATUMNAK_ – Ένα νέο εγχείρημα, το «Peturday», άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά του Pratumnak, στην Pattaya, υποσχόμενο όχι μόνο υψηλής ποιότητας τροφές και αξεσουάρ για κατοικίδια αλλά και ένα καταφύγιο για τους λάτρεις των κατοικίδιων ζώων.

Πίσω από τη μάρκα βρίσκεται μια παθιασμένη λάτρης των κατοικίδιων που έχει πλέξει την αγάπη της για τα ζώα σε όλη την αφήγηση της ζωής της. Από τις χαρούμενες μέρες που μεγαλώνει με σκύλους μέχρι τη σημερινή συντροφιά των τριών αγαπημένων της γατών, το ταξίδι της με τα κατοικίδια είναι πραγματικά συγκινητικό. Είναι αυτή η εγγενής αγάπη και κατανόηση για τα κατοικίδια που είναι εμφανής σε κάθε πτυχή του «Peturday».

Πέρα από μια απλή εμπειρία λιανικής, το 'Peturday' φιλοδοξεί να είναι περισσότερο. Ο ιδιοκτήτης το οραματίζεται ως ένα ζωντανό κοινοτικό κέντρο όπου οι λάτρεις των κατοικίδιων μπορούν να συγκεντρωθούν, να μοιραστούν ιστορίες και να συμμετάσχουν σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις για κατοικίδια. Τέτοιες εκδηλώσεις όχι μόνο προωθούν την υγιή κοινωνικοποίηση των κατοικίδιων ζώων αλλά βοηθούν επίσης στη δημιουργία ενός δικτύου υποστηρικτικών γονέων κατοικίδιων ζώων.

Τα προϊόντα στα ράφια αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση του καταστήματος στην ποιότητα. Κάθε μάρκα τροφών για κατοικίδια έχει ερευνηθεί και επιλεγεί σχολαστικά για να διασφαλιστεί ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα διατροφής και ασφάλειας. Εξάλλου, τα κατοικίδια δεν είναι απλώς ζώα. είναι οικογένεια. Και στο «Peturday», η οικογένεια αξίζει το καλύτερο.

Για όσους βρίσκονται μέσα και γύρω από το Pratumnak της Pattaya, το «Peturday» δεν είναι απλώς ένα κατάστημα – είναι ένα κίνημα. Ένα κίνημα για τη βελτίωση της ζωής των κατοικίδιων ζώων και των ανθρώπων που τα λατρεύουν.

**Σχετικά με το Peturday**:

Βρίσκεται στο
337, 10 Phra Tamnak, Bang Lamung District, Chon Buri 20150 Το Peturday προσφέρει κορυφαίες τροφές για κατοικίδια, αξεσουάρ και μια σειρά κοινωνικών εκδηλώσεων με στόχο να καλλιεργήσουν μια στενά δεμένη κοινότητα φιλόζωων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το κατάστημα για να το ζήσετε από πρώτο χέρι ή ελέγξτε τις στο Facebook εδώ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/