Προχωρήστε μπροστά Ο υποψήφιος κερδίζει τις ενδιάμεσες εκλογές του Rayong

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σε πρόσφατες ενδιάμεσες εκλογές που διεξήχθησαν στην εκλογική περιφέρεια Rayong 3, ο υποψήφιος του Κόμματος Move Forward, Pongsathon Sonpechnarintr, αναδείχθηκε νικητής, εξασφαλίζοντας σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του.

Ο αρχηγός του κόμματος Πίτα Λιμζαροενράτ ανακοίνωσε τη νίκη, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στους ψηφοφόρους για την αμέριστη υποστήριξή τους.

Ανεπίσημα αποτελέσματα έδειξαν ότι το Pongsathon συγκέντρωσε ουσιαστικά 39,296 ψήφους, αποδεικνύοντας μια ισχυρή εντολή από τους ψηφοφόρους. Ο πλησιέστερος αντίπαλός του, ο Banyat Jetanachan του Δημοκρατικού Κόμματος, υστερεί με 26,466 ψήφους, ενώ ο υπολοχαγός Ruangchai Sombatphuthorn του κόμματος Rang Ngarn Sang Chart έλαβε 881 ψήφους.

Ο Πίτα μίλησε για τη νίκη από ένα τοπικό καφέ στην περιοχή Klaeng, όπου μετέφερε την πρόθεσή του να αξιοποιήσει αυτή την πολιτική δυναμική για μελλοντικές ενδιάμεσες εκλογές που θα οδηγήσουν στις επόμενες γενικές εκλογές.

Μετά την ανακοίνωση της νίκης, ο Πίτα είπε ότι θα επιστρέψει στην Μπανγκόκ για να επιβλέπει τα μέλη του κοινοβουλίου του Move Forward καθώς εξετάζουν σθεναρά τη δήλωση πολιτικής της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια των κοινοβουλευτικών συνόδων αυτής της εβδομάδας.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.