Γίγαντας Πύθωνας προκαλεί ηλεκτρική πυρκαγιά στην Πατάγια, Φίδι επιζεί

Πατάγια -

Ένας πύθωνας μήκους 3 μέτρων γλίστρησε κατά μήκος ενός ηλεκτρικού καλωδίου και προκάλεσε ηλεκτρική φωτιά στο Soi Buakhao 15, Pattaya, το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου. Το φίδι επέζησε του περιστατικού με ελαφρά εγκαύματα και τραύματα.

Διακοπή ρεύματος αναφέρθηκε στο Soi Buakhao 15 στην Πατάγια γύρω στις 5:06 π.μ. σήμερα, ακολουθούμενη από φωτιά που ξέσπασε σε εναέρια καλώδια επικοινωνίας στο δρομάκι. Η διακοπή διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες σε ορισμένους χώρους και διαμερίσματα στην περιοχή.

Εργάτες διάσωσης Sawang Boriboon, πυροσβέστες και οι δημοσιογράφοι του The Pattaya News έσπευσαν στο σημείο για να βρουν φλόγες να καίγονται έντονα σε έναν στύλο ηλεκτρικού ρεύματος που βρίσκεται κοντά σε ένα εργοτάξιο που βρίσκεται σε εξέλιξη εντός του Soi Buakhao 15. Χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να καταστείλουν τελικά τις φλόγες οι αρχές.

Προς έκπληξή τους, η ομάδα διάσωσης βρήκε έναν μεγάλο πύθωνα, βάρους περίπου 15 κιλών και μήκους περίπου 3 μέτρων, να κουλουριάζεται στη βάση του καμένου ηλεκτρικού στύλου. Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το φίδι είχε υποστεί εγκαύματα από τις φλόγες, με αποτέλεσμα να αποκολληθούν μερικά από τα λέπια του.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ο κ. Kiattisak Trakultum, 23, είπε στο The Pattaya News ότι είδε το φίδι να σκαρφαλώνει στην κορυφή του στύλου και να γλιστράει κατά μήκος ενός σύρματος, οδηγώντας στη φωτιά.

Ο πύθωνας υπέστη ηλεκτροπληξία και στη συνέχεια έπεσε από τον στύλο, βυθίζοντας ολόκληρο το δρομάκι σε προσωρινό σκοτάδι.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon δήλωσαν ότι θα περιποιηθούν τα τραύματα του πύθωνα πριν τον απελευθερώσουν ξανά στη φύση. Δεν είναι σαφές εάν το περιστατικό θα καθυστερήσει την φαινομενικά ατελείωτη κατασκευή στην περιοχή.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.