Το Ίδρυμα Hope for Strays στην Πατάγια ξεκινά εκστρατεία ναυαγοσωστικής για την εξασφάλιση νέου καταφυγίου για 300 σκύλους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ίδρυμα Hope for Strays

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

The Hope for Strays Foundation, ένας πλήρως εγγεγραμμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που βρίσκεται στο Το Nongprue, ανατολικά της Pattaya, έχει λάβει καταστροφικά νέα. Λειτουργούμε ένα καταφύγιο που αυτή τη στιγμή φιλοξενεί πάνω από 300 σκυλιά. Η μίσθωση της γης θα λήξει τον Μάρτιο του επόμενου έτους και θα χρειαστεί να μεταφέρουμε τα σκυλιά σε ένα νέο καταφύγιο και να αφαιρέσουμε το υπάρχον καταφύγιο από το γη. Χωρίς ένα νέο καταφύγιο, αυτές οι αθώες ζωές θα μείνουν χωρίς ένα ασφαλές καταφύγιο.

Η Hope for Strays έχει αφιερωθεί στη διάσωση και την αποκατάσταση εγκαταλελειμμένων, κακοποιημένων και παραμελημένων σκύλων στην Ταϊλάνδη για σχεδόν 15 χρόνια, με το καταφύγιο να λειτουργεί τα τελευταία 7 χρόνια. Η αποστολή μας ήταν πάντα να δώσουμε στα σκυλιά την αγάπη, τη φροντίδα και τις δεύτερες ευκαιρίες που τους αξίζουν. Έχουμε κάνει χιλιάδες εμβολιασμούς, στειρώσαμε πάνω από 400 σκύλους, έχουμε πάει σκύλους στον κτηνίατρο για θεραπεία άρρωστων ή τραυματισμένων σκύλων πολλές φορές την εβδομάδα και ταΐζουμε πολλά σκυλιά στους δρόμους δύο φορές την ημέρα. Είναι θλιβερό να σκεφτόμαστε το αβέβαιο μέλλον που αντιμετωπίζουν αυτά τα σκυλιά εάν δεν μπορούμε να τους εξασφαλίσουμε ένα νέο καταφύγιο. Χρειαζόμαστε απεγνωσμένα οικονομική βοήθεια για την κατασκευή ενός νέου καταφυγίου που θα μπορεί να φιλοξενήσει αυτά τα αγαπημένα σκυλιά και να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την ευτυχία τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ίδρυμα Hope for Strays

Πρέπει να συγκεντρώσουμε κεφάλαια για:

  1. Απόκτηση κατάλληλης γης: Πρέπει να βρούμε ένα οικόπεδο που να προσφέρει άφθονο χώρο και ένα ασφαλές περιβάλλον για να ευδοκιμήσουν τα σκυλιά. Η μόνη μας επιλογή αυτή τη στιγμή είναι γεωργικές εκτάσεις στη βόρεια κεντρική Ταϊλάνδη. Ενώ αυτή η γη πληρώνεται, δεν διαθέτει πολλές από τις υπηρεσίες που απαιτούνται για τη λειτουργία του καταφυγίου. Επίσης, λείπουν τουρίστες, που αποτελούν σημαντικό μέρος των εσόδων του Ιδρύματος, στην περιοχή Πατάγια.
  2. Κατασκευή καταφυγίου: Κατασκευή νέας εγκατάστασης με κατάλληλους χώρους, άνετους χώρους διαβίωσης, κατάλληλο εξαερισμό και βασικές ανέσεις για την κάλυψη των μοναδικών αναγκών των διασωστών.
  3. Κατεδάφιση του υπάρχοντος καταφυγίου για την κάλυψη των απαιτήσεων των ιδιοκτητών γης για επιστροφή της γης στην αρχική της κατάσταση.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ίδρυμα Hope for Strays

Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά τον επείγοντα χαρακτήρα αυτής της κατάστασης. Θα χρειαστεί χρόνος για τον σχεδιασμό, την άδεια και την κατασκευή ενός νέου καταφυγίου και την κατεδάφιση του παλιού καταφυγίου καθώς και τη μεταφορά της εγγραφής του Ιδρύματος. Αναζητούμε ένα αρχικό ποσό 1 εκατομμυρίου μπατ για να στήσουμε έναν τοίχο γύρω από τη γη και να παρέχουμε ηλεκτρικές υπηρεσίες και κάποιο αρχικό κτήριο ρείθρων. Αυτές οι αθώες ζωές εξαρτώνται από τις συλλογικές μας προσπάθειες για να τους παρέχουμε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον. Κανένας σκύλος δεν πρέπει να αφήνεται πίσω ή να αναγκάζεται να υποφέρει λόγω περιστάσεων που δεν ελέγχουν.

Επισκεφθείτε το Hope for Strays στο Ίδρυμα Hope for Strays

Γίνετε μέρος του να δώσετε ένα νέο καταφύγιο στο Πηγαίνετε με το Ταμείο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ίδρυμα Hope for Strays

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.