Το Miss Grand Chonburi 2024 ξεκινά σε Grand Style

ΦΩΤΟ: มิสแกรนด์ชลบุรี

Chonburi -

Το πολυαναμενόμενο «Miss Grand Chonburi 2024» ξεκίνησε επίσημα με μια μεγαλειώδη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Royal Garden Plaza, Pattaya, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν αξιότιμοι αξιωματούχοι της δημοτικής αρχής, δείχνοντας την ολόψυχη υποστήριξή τους στον διαγωνισμό: ο κ. Wittaya Khunpluem, Πρόεδρος του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης Chonburi, ο κ. Poramase Ngampiches, ο Δήμαρχος της Pattaya και ο κ. Surat Thepchaito, Διευθυντής Τουρισμού και Αθλητισμού της Pattaya.

Ο κ. Chirathivat Supharattanaseree, ο Διευθυντής του διαγωνισμού Miss Grand Chonburi, έστησε τη βάση για μια συναρπαστική εκδήλωση. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει ένα τριήμερο, δύο νύχτες για τους διαγωνιζόμενους στο πολυτελές θέρετρο MGM Macau, αποκλειστικές συνεδρίες στο «μαύρο δωμάτιο», φωτογραφήσεις μόδας νυχτικών και εντυπωσιακές επιδείξεις μαγιό στο γραφικό σκηνικό της εμβληματικής ακτής της Πατάγια.

ΦΩΤΟ: มิสแกรนด์ชลบุรี

Σύμφωνα με τον κ. Chirathivat, ο διαγωνισμός μαγιό στην παραλία Pattaya στις 9 Νοεμβρίου 2023, θα δει τους διαγωνιζόμενους να βαδίζουν με αυτοπεποίθηση κατά μήκος της παγκοσμίου φήμης παραλίας, ολοκληρώνοντας με το Εορταστικό Νυχτερινό Δείπνο στο Castello Di Bellagio Pattaya, ένα πολυτελές ορόσημο της πόλης.

Η εστεμμένη Miss Grand Chonburi 2024 θα λάβει χρηματικό έπαθλο άνω των 300,000 μπατ. Οι συμμετέχοντες έχουν επίσης εγγυημένα μια πλούσια σειρά ανταμοιβών, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών ταξιδιωτικών ευκαιριών, κορώνων κύρους και πολυάριθμων δωροεπιταγών από γενναιόδωρους χορηγούς.

ΦΩΤΟ: มิสแกรนด์ชลบุรี

Ακολουθεί ένα σύντομο πρόγραμμα του διαγωνισμού Miss Grand Chonburi 2024:

  • 3-5 Νοεμβρίου: Δραστηριότητες μυστικών δωματίων και σετ μόδας στο MGM Macau
  • 6-8 Νοεμβρίου: Δραστηριότητες στην Pattaya, Chonburi
  • 9 Νοεμβρίου 2566: Διαγωνισμός μαγιό στην παραλία Pattaya
  • 10 Νοεμβρίου 2566: Εορταστικό Δείπνο στο Castello Di Bellagio Pattaya
  • 11 Νοεμβρίου 2566: Τελικός διαγωνισμός μια φορά κι έναν καιρό, Chonburi

Μην χάσετε αυτό το εξαιρετικό γεγονός! Ακολουθήστε τους στο Μις Γκραντ Τσονμπούρι Σελίδα θαυμαστών στο Facebook για ενημερώσεις και ζωντανή κάλυψη.

ΦΩΤΟ: มิสแกรนด์ชลบุรี

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.