Ιδιοκτήτης ναυπηγείου καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου στην παραλία Jomtien από το δικό του τρακτέρ

Πατάγια -

Ένας ιδιοκτήτης ναυπηγείου Ταϊλανδέζικης υπηκοότητας καταπλακώθηκε όταν το τρακτέρ του ανατράπηκε στην παραλία Jomtien σήμερα το πρωί, 7 Σεπτεμβρίου. Ο άνδρας προσπαθούσε να βγάλει ταχύπλοο από τη θάλασσα με το τρακτέρ του.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις 7 π.μ. σήμερα, στην παραλία Jomtien στη ράμπα σκαφών κοντά στο Jomtien Soi 11. Η αστυνομία της Πατάγια και μια ομάδα διάσωσης έσπευσαν στο σημείο για να βρουν το θύμα, τον κ. Manit Jaiman, 73, ήδη νεκρό στην παραλία, περικυκλωμένο από συγγενείς του.

Μετά από έλεγχο, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο ακίνητα τρακτέρ, 6,600 ίππων το καθένα στην παραλία, μαζί με ένα ταχύπλοο να επιπλέει στη θάλασσα.

Οι συγγενείς του νεκρού και αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος, τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά στον Τύπο, είπαν στην αστυνομία της Πατάγια ότι ο κ. Manit, ιδιοκτήτης ναυπηγείου, προσπαθούσε να ανασύρει το ταχύπλοο του από τη θάλασσα με τρακτέρ, όταν ο τροχός του όχημα κόλλησε στην άμμο, με αποτέλεσμα ένα άλλο άτομο να φέρει άλλο τρακτέρ για να τον βοηθήσει να το βγάλει.

Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή το τρακτέρ του νεκρού έχασε την ισορροπία του και ανατράπηκε στο πλάι καταπλακώνοντας το θύμα. Οι συγγενείς του έσπευσαν να βοηθήσουν και τον απεγκλώβισαν από το τρακτέρ, αλλά λίγο αργότερα έφυγε από τη ζωή λόγω σοβαρών τραυματισμών.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Tatchasak Jiratikulchai, ανακριτής, κάλεσε τους συγγενείς να δώσουν τις καταθέσεις τους στο αστυνομικό τμήμα. Η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Banglamung για να περιμένουν τις διευθετήσεις της κηδείας.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.