Οι ψαράδες της παραλίας Jomtien αναγνωρίζουν την αποδιοργάνωση, υπόσχονται βελτιώσεις

Πατάγια -

Οι ντόπιοι ψαράδες στο Jomtien έχουν δεσμευτεί για βελτιώσεις, αφού αντιμετώπισαν σοβαρά παράπονα σχετικά με την ακαθαρσία της παραλίας Jomtien, ιδιαίτερα στην περιοχή όπου έφεραν τα σκάφη τους στην ακτή και δημιούργησαν μια προσωρινή αγορά θαλασσινών.

Έχουν υποβληθεί καταγγελίες κατά των ψαράδων από ενδιαφερόμενους πολίτες για την τρέχουσα αποδιοργανωμένη και ακατάστατη κατάσταση αυτού του τμήματος της παραλίας Jomtien. Το χάος έχει δημιουργήσει μια αντιαισθητική εικόνα για τους τουρίστες και έχει βλάψει τον συνολικό τουρισμό της πόλης.

Η σχετική περιοχή περιλαμβάνει συγκεκριμένα την περιοχή ελλιμενισμού για την τοπική αλιευτική κοινότητα κοντά στη διασταύρωση Chaiyapreuk. Οι επικριτές εξέφρασαν ότι αυτή η περιοχή είναι ακατάστατη και ακατάστατη, με τον εξοπλισμό των ψαράδων και τα προσωπικά αντικείμενα διάσπαρτα παντού.

Η κατάσταση της περιοχής έχει εγείρει ανησυχίες ότι έρχεται σε αντίθεση με την αφοσίωση της πόλης στη διατήρηση της καθαριότητας των παραλιών για την εξυπηρέτηση τόσο των τουριστών όσο και των κατοίκων.

Απαντώντας σε αυτές τις ανησυχίες, ο κ. Nares Saelee, πρόεδρος της τοπικής ομάδας ψαράδων στην παραλία Jomtien, παραδέχτηκε ότι η περιοχή είναι πράγματι ακατάστατη και ακάθαρτη. Εξέφρασε την ειλικρινή πρόθεση των συναδέλφων του να βελτιώσουν την περιοχή, ενώ κάλεσε το κοινό να παρακολουθήσει την πρόοδό τους εντός μιας εβδομάδας.

Η αλιευτική ομάδα ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους και τους τουρίστες για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε. Δεσμεύτηκαν επίσης να εφαρμόσουν μέτρα για να διασφαλίσουν ότι τέτοιες παραλείψεις δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.