Pattaya Family Fun Day with Hand to Hand Foundation είναι ΑΥΤΟ το Σαββατοκύριακο!

Πατάγια -

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για τις 9 Σεπτεμβρίου 2023, επειδή το Ίδρυμα Χέρι με Χέρι φιλοξενεί μια Ημέρα Οικογενειακής Διασκέδασης που υπόσχεται φανταστικές στιγμές για όλες τις ηλικίες!

Με χαμηλές εισόδους και εκπτώσεις, όπως φαίνεται στο φυλλάδιο, μπορείτε να απολαύσετε μια σειρά από συναρπαστικές δραστηριότητες στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Υδάτινο Πάρκο Sanook.

Το αποκορύφωμα της ημέρας είναι το συναρπαστικό Raft Raft, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους και να διαγωνιστούν για υπέροχα βραβεία στολίζοντας τις σχεδίες τους. Για όσους αναζητούν μια έκρηξη αδρεναλίνης, υπάρχει bungee jumping και βόλτες με Harley, ενώ οι χώροι παιχνιδιού στο νερό, οι οικογενειακές βόλτες με σχεδίες και τα παιδικά παιχνίδια εξασφαλίζουν μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες και ενέργεια.

Το καλύτερο κομμάτι? Όλα τα έσοδα από αυτή την εκδήλωση διατίθενται για υποστήριξη Οικογένειες της Πατάγια που έχουν ανάγκη, έτσι η διασκέδαση σας συμβάλλει σε έναν ευγενή σκοπό. Μην το χάσετε! Σαρώστε τον κωδικό στο banner για περισσότερες λεπτομέρειες και εγγραφείτε Ίδρυμα χέρι με χέρι για μια αξέχαστη μέρα γέλιου, ενθουσιασμού και ανταπόδοσης.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.