Πωλητής ψητού κοτόπουλου Pattaya τραυματίστηκε σε τροχαίο

Πατάγια -

Ένας πωλητής που πουλούσε ψητό κοτόπουλο τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μοτοσικλέτα του και το καρότσι του φορτωμένα με κοτόπουλο χτυπήθηκαν από ένα σεντάν που φέρεται να έτρεχε με ταχύτητα στην Πατάγια το πρωί της Κυριακής.

Μια έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η αστυνομία του Banglamung ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 2 τα ξημερώματα της 3ης Σεπτεμβρίου, στην οδό Pattaya-Sattahip, στην υποπεριφέρεια Naklua, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Έσπευσαν στο σημείο μαζί με τους διασώστες Sawang Boriboon και την ομάδα The Pattaya News.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος, ο κ. Usmal Songsrithong, 24, είπε στην αστυνομία ότι είδε ένα σεντάν να πέφτει πάνω στο θύμα, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Payung Yubun, 32 ετών. Το σεντάν παρέσυρε για να προσπεράσει άλλο όχημα με μεγάλη ταχύτητα πριν χάσει τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο πλαϊνό καρότσι της μοτοσικλέτας του κ. Payung, χτυπώντας το και ανάγκασε να πάρει φωτιά.

Ο κ. Payung έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο. Το ψητό κοτόπουλο του ήταν σκορπισμένο σε όλο το δρόμο.

Η αστυνομία πήρε συνέντευξη από τον εμπλεκόμενο οδηγό σεντάν, την κα Thanyalak Phopan, μια 30χρονη δασκάλα τέχνης. Υποστήριξε ότι οδηγούσε με ταχύτητα μόλις 80 χιλιομέτρων την ώρα καθώς κατέβαινε από μια υπερυψωμένη διάβαση. Δεν θυμόταν πώς έπεσε πάνω στο θύμα, ακούγοντας μόνο έναν δυνατό θόρυβο. Αμέσως κάλεσε τις αρχές αφού είδε το θύμα και χαρακτηρίστηκε από την αστυνομία ως συνεργάσιμη.

Η Αστυνομία εξετάζει τα πλάνα CCTV από τον τόπο του ατυχήματος για να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.