17χρονος εργάτης οικοδομών πέφτει στο θάνατο ενώ εργαζόταν στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Ένας 17χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μια στέγη στην υποσυνοικία Πονγκ του Τσονμπούρι το πρωί της Πέμπτης, 31 Αυγούστου.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυτελές σπίτι υπό κατασκευή στο Σόι Νονγκ Τα Ουν στην περιοχή Μπανγκλαμούνγκ.

Το θύμα, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε λόγω ηλικίας, δούλευε στην ταράτσα μαζί με έναν άλλο εργάτη και τον θείο του, τον Suphon Janhom, 52 ετών, όταν έπεσε περίπου 5 μέτρα στο έδαφος.

Ο Σουφόν είπε στην αστυνομία ότι είχε προειδοποιήσει τον 17χρονο ανιψιό του να είναι προσεκτικός, καθώς την προηγούμενη μέρα είχε σχεδόν πέσει από την ταράτσα. Ωστόσο, το θύμα γλίστρησε και έπεσε την επόμενη μέρα, σπάζοντας θανάσιμα τον λαιμό και το κρανίο του.

Η θεία του, η κα Aphasra Janthawari, 41 ετών, είπε ότι έφερε τον ανιψιό της να δουλέψει μαζί της για να τον βοηθήσει να κερδίσει κάποια χρήματα. Πρόσθεσε ότι είχε σχεδόν πέσει από την οροφή την προηγούμενη μέρα, αλλά ο Σουφόν είχε καταφέρει να τον αρπάξει εγκαίρως.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, αλλά πιστεύει ότι ο θάνατος του θύματος ήταν τυχαίος. Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.