Ο φερόμενος σεξουαλικός δράστης που παρενόχλησε σεξουαλικά ένα δίχρονο αγόρι συνελήφθη στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Ένας 42χρονος Ταϊλανδός συνελήφθη στην περιοχή Banglamung του Chonburi, αφού φέρεται να κακοποίησε ένα δίχρονο παιδί.

Η αστυνομία του Nongprue συνέλαβε τον ύποπτο, τον κ. Chanachai Saino, 43 ετών, με καταγωγή από την επαρχία Ubon Ratchathani, υπό την υποψία ότι φέρεται να κακοποίησε ένα δίχρονο παιδί.

Η σύλληψη έγινε την Πέμπτη 31 Αυγούστου στο σπίτι του Chanachai που βρίσκεται στην περιοχή Pong. Εργάζεται ως εργάτης οικοδομών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Chanachai αρνήθηκε αρχικά τους ισχυρισμούς, αλλά αργότερα παραδέχτηκε ότι άγγιξε το παιδί σε ευαίσθητα σημεία επειδή ισχυρίστηκε ότι το παιδί είχε δαγκωθεί από έντομο. Ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποίησε μια αλοιφή για να καταπραΰνει την πληγείσα περιοχή και είπε ότι είχε φροντίσει καλά το παιδί από αγάπη.

Ωστόσο, η Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Thanatat Chan-im, ο αναπληρωτής αρχηγός έρευνας, είπε ότι ο Chanachai έχει ιστορικό απρεπών πράξεων. Το 2003, καταδικάστηκε για δύο αδικήματα απρέπειας στην επαρχία Σισάκετ και εξέτισε ποινή φυλάκισης. Αποφυλακίστηκε το 2018 και μετακόμισε στην περιοχή όπου έγινε η φερόμενη παρενόχληση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Θανάτατ είπε ότι η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα της φυσικής εξέτασης του παιδιού.

Η γιαγιά του παιδιού, που φρόντιζε το παιδί ενώ η μητέρα της έλειπε στη δουλειά, είπε ότι ο Chanachai επισκεπτόταν συχνά το παιδί για να παίξει μαζί της στο δωμάτιο. Σοκαρίστηκε όταν έμαθε την ιστορία του.

Ο Chanachai κρατείται αυτή τη στιγμή και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.