Ο τερματικός σταθμός 21 Pattaya φιλοξενεί το "Street Food Street Fair" των γαστρονομικών θαυμάτων

Πατάγια -

Το Terminal 21 Pattaya έχει μετατραπεί σε μια γαστρονομική και εμπορική χώρα των θαυμάτων καθώς φιλοξενεί τη θεαματική εκδήλωση Street Food Street Fair με πάνω από 70 απολαυστικούς πάγκους με φαγητό και πολλές επιλογές για ψώνια.

Το Street Food Street Fair, το οποίο φιλοξενείται στον τερματικό σταθμό 21 της Pattaya, είναι μια τεράστια οδική υπερβολή που μετατρέπει το παγκοσμίου φήμης εμπορικό κέντρο σε κόμβο γαστρονομικών και εμπορικών απολαύσεων. Η εκδήλωση προσφέρει ένα συναρπαστικό μείγμα από γευστικά street food από πάνω από 70 διάσημους πάγκους street food στην Ταϊλάνδη και τα ταλέντα διάσημων σεφ, δημιουργώντας μια εμπειρία που ικανοποιεί κάθε ουρανίσκο.

Μεταξύ των επιλεγμένων συμμετεχόντων, οι παρευρισκόμενοι μπορούν να απολαύσουν τη γαστρονομική τέχνη του Chef Nueng από την Inter Burger, να απολαύσουν τα πικάντικα απολαυστικά πιάτα που δημιουργήθηκαν από τον Chef Kai από το ZAPP EASY και να εξερευνήσουν τους απόλυτους κεφτέδες που ετοιμάζει η Chef Oil. Συνολικά, με περισσότερους από 70 πάγκους, οι παρευρισκόμενοι είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν τη λαχτάρα τους με περισσότερα από 500 διαφορετικά πιάτα για να επιλέξουν το φρούριο.

Επιπλέον, η εκδήλωση προσφέρει μια ζωντανή ατμόσφαιρα με ζωντανές παραστάσεις λαϊκής μουσικής προγραμματισμένες όλες τις ημέρες στις 14:00, 16:00 και 18:00. Αυτό εξασφαλίζει μια ελκυστική και διασκεδαστική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Από τώρα και μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, ο τερματικός σταθμός 21 Pattaya γίνεται ο προορισμός που πρέπει να επισκεφτείτε για μια γιορτή του street food και της εξερεύνησης.

Φωτογραφία ευγένεια: Εμπορικό κέντρο Terminal21 Pattaya

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.