Ο κλέφτης χτυπά την επιχείρηση της Πατάγια δύο φορές τον Αύγουστο μετά την απομάκρυνση με πολύτιμα αντικείμενα αξίας ενός εκατομμυρίου μπατ

Πατάγια -

Ένας χώρος μπαρ και εστιατορίου στην Pattaya Third Road έπεσε θύμα του ίδιου κλέφτη δύο φορές τον Αύγουστο, αφού έχασε τιμαλφή αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου μπατ στην πρώτη διάρρηξη.

Μια έκδοση βίντεο αυτής της αναφοράς μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η δεύτερη διάρρηξη στο Bali Lounge Bar & Restaurant έλαβε χώρα στις 6 μ.μ. Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023. Ο κ. Worawut, 32 ετών, αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, είπε στο The Pattaya News ότι άκουσε περίεργους θορύβους από το χώρο πριν παρατηρώντας έναν άντρα με ύποπτο βλέμμα μέσα.

Ενδιαφερόμενος, ο κ. Worawut, ο οποίος ζήτησε να κρατήσει το πλήρες όνομά του απόρρητο, πλησίασε τον άνδρα και ρώτησε τι έκανε. Ο εν λόγω άνδρας απάντησε ότι είχε έρθει για να καθαρίσει το κλιματιστικό στο χώρο. Ωστόσο, ευτυχώς ο κ. Worawut παρέμεινε δύσπιστος σχετικά με την ύποπτη συμπεριφορά του άνδρα, έτσι αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του χώρου και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα της Pattaya έσπευσαν στο Bali Lounge Bar & Restaurant, που βρίσκεται στην Pattaya Third Road στην περιοχή Nongprue της περιοχής Banglamung, Chonburi. Ο ιδιοκτήτης του χώρου, κ. Nonmetha Photisin, 42 ετών, περίμενε ήδη έξω από το εστιατόριο του την αστυνομία.

Ο κ. Νονμεθά δήλωσε ότι ο κλέφτης κρυβόταν μέσα στην εγκατάσταση. Ωστόσο, μετά την εισβολή στο χώρο, η αστυνομία βρήκε μόνο μπουκάλια με ξένο αλκοολούχο ποτό, μονάδες κλιματισμού και πολλά άλλα αντικείμενα διάσπαρτα στο πάτωμα, φαινομενικά προετοιμασμένα για μεταφορά, αλλά κανένας ύποπτος. Πίστευαν ότι ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή αφού τον είδε αυτόπτης μάρτυρας.

Όταν πήρε συνέντευξη από τον κ. Νονμεθά, αποκάλυψε ότι ο δράστης του περιστατικού ήταν πιθανότατα το ίδιο άτομο με την προηγούμενη διάρρηξη. Αυτός ο άνδρας είχε κλέψει διάφορα αντικείμενα από το εστιατόριο του κυρίου Νονμέθα στις 19 Αυγούστου 2023, μεταξύ των οποίων περίπου 40 μπουκάλια ξένου ποτού, ηλεκτρικές συσκευές, έναν υπολογιστή, ένα κλιματιστικό και μια αντλία νερού. Η οικονομική ζημιά ανήλθε συνολικά σε πάνω από ένα εκατομμύριο μπατ, με βάση τη δήλωση του κ. Νονμέθα. Ο κ. Νονμέθα ελπίζει ότι η αστυνομία θα μπορέσει να συλλάβει τον ύποπτο το συντομότερο δυνατό.

Η αστυνομία της Πατάγια εξέταζε πλάνα CCTV μέσα στο χώρο για να εντοπίσει τον ένοχο. Δεν ήταν σαφές εάν ο κλέφτης έφυγε με άδεια χέρια σε αυτό το τελευταίο περιστατικό ή αν έλειπε κάτι.

Η Pattaya News σημειώνει ότι ο χώρος είχε κλείσει προσωρινά για κάποιο χρονικό διάστημα κατά την κρίση του ιδιοκτήτη, αλλά εξακολουθούσε να έχει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία στην τοποθεσία στην επιχείρηση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.