Bangkok Cabbie επιστρέφει πορτοφόλι με 370 μπατ στον τουρίστα του Μπαγκλαντές

ΦΩΤΟ: FM91

Μπανγκόκ -

Ένας οδηγός ταξί στην Μπανγκόκ επέστρεψε ένα πορτοφόλι με πάνω από 373,490 μπατ σε ξένα νομίσματα σε έναν τουρίστα από το Μπαγκλαντές.

Ο τουρίστας, ο κ. Jahirul Islam Munshi, ήταν πανευτυχής όταν επιστράφηκε το πορτοφόλι του από έναν Ταϊλανδό οδηγό ταξί, τον κ. Pornsak Phunee, τη Δευτέρα 21 Αυγούστου.

Ο κ. Pornsak είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι ενημερώθηκε από έναν άλλο επιβάτη για ένα πορτοφόλι που άφησε στο πίσω κάθισμα του ταξί του το Σάββατο 19 Αυγούστου. Στη συνέχεια θυμήθηκε ότι μόλις είχε αφήσει τρεις ξένους τουρίστες από το αεροδρόμιο Suvarnabhumi στο πολυκατάστημα India Emporium στην περιοχή Phahurat της Μπανγκόκ πριν παραλάβει τον επιβάτη που βρήκε το πορτοφόλι.

ΦΩΤΟ: FM91

Μετά από επιθεώρηση του περιεχομένου του, ο κ. Pornsak βρήκε μερικές φωτογραφίες, μια ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες, όλα με το όνομα του κ. Jahirul, καθώς και 10,500 δολάρια ΗΠΑ (368,000 μπατ) και 7,050 ινδικές ρουπίες (3,000 μπατ) σε μετρητά.

Ο κ. Pornsak κάλεσε αμέσως τον ραδιοφωνικό σταθμό FM91 Traffic Pro για βοήθεια στην επανένωση του πορτοφολιού στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

ΦΩΤΟ: FM91
Την επόμενη Δευτέρα, ο κ. Pornsak, συνοδευόμενος από αξιωματούχους του ραδιοφώνου FM91, επέστρεψε όλα τα υπάρχοντα στον κ. Jahirul στο Αρχηγείο της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

Αντλώντας από τη δεκαετή εμπειρία του ως οδηγός ταξί, ο κ. Πόρνσακ σκέφτηκε: «Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, βρήκα πολλά αντικείμενα που έπεσαν, τα οποία επιστρέφω πάντα στους ιδιοκτήτες τους. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα κρατήσω για μένα».

Ο τουρίστας, σε αντάλλαγμα, είπε στον τίμιο ταξί: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έλαβα το πορτοφόλι μου πίσω. Ευχαριστώ τους υπαλλήλους και τον οδηγό, αλλιώς θα έπρεπε να τηλεφωνήσω, τον αδερφό μου. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος και νιώθω πολύ χαρούμενος».

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.