Ο άνδρας από την Πατάγια μαχαιρώνει τον φίλο του που προσέβαλε την κοπέλα του

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός μαχαίρωσε τον φίλο του στο χέρι, ο οποίος πρόσβαλε την κοπέλα του σε ένα πάρτι με αλκοόλ το βράδυ της Τρίτης 22 Αυγούστου.

Η αστυνομία Huay Yai ειδοποιήθηκε για ένα βίαιο επεισόδιο στην περιοχή Huay Yai της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chonburi στις 8:30 μ.μ. Έσπευσαν στο σημείο μετά από συντονισμό με τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης Sawang Boriboon.

Μια έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι αρχές βρήκαν τον κ. Attawut Phanthong, 30 ετών, τεχνικό κλιματιστικών. Είχε μαχαιρωθεί στο αριστερό του χέρι, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραύμα και έντονη αιμορραγία. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο.

Το θύμα έπινε με τον φίλο του, τον ύποπτο, που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Somjai Thepsila, 28 ετών, επίσης τεχνικός κλιματιστικών. Ο κ. Somjai περίμενε στο σημείο του συμβάντος και φώναζε συνεχώς ύβρεις στον τραυματισμένο φίλο του ενώ συνελήφθη.

Ο κ. Somjai παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε τον φίλο του, αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν επειδή ο τελευταίος υποτιμούσε ενοχλητικά την αγαπημένη του κοπέλα. Πρόσθεσε ότι ήταν φίλος με το θύμα για 10 χρόνια, αλλά ότι δεν μπορούσε άλλο να ανεχτεί τις επίμονες προσβολές του φίλου του προς τον εραστή του.

Η αστυνομία συνέλεξε από το σημείο του συμβάντος ένα μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών με κηλίδες αίματος ως αποδεικτικό στοιχείο.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση αντιμετωπίζοντας πολλαπλές νομικές κατηγορίες.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.