Νομικές ενέργειες κατά 31 καταστημάτων κάνναβης στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Λαμβάνονται νομικά μέτρα κατά 13 μη αδειοδοτημένων καταστημάτων κάνναβης στο Πουκέτ και τέθηκαν σε παύση 18 άδειες καταστημάτων κάνναβης.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Οι αλλοδαποί στο βίντεο κλιπ έφτιαχναν περιεχόμενο προωθώντας ένα νέο αλλά άγνωστο κατάστημα κάνναβης κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ στο Thalang που μόλις άνοιξε.

Ένας 49χρονος Αμερικανός τουρίστας ζήτησε συγγνώμη αφού ένα βίντεο που τον δείχνει να χρησιμοποιεί μηχανή για να φυσά καπνό κάνναβης στην Bangla Road έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδηγώντας σε έντονες συζητήσεις γύρω από τους κανόνες και τους κανονισμούς για την κάνναβη και την κάνναβη.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο επικεφαλής του Γραφείου Δημόσιας Υγείας της Επαρχίας του Πουκέτ, γιατρός Kusak Kookietikun είπε στο Phuket Express τη Δευτέρα (21 Αυγούστου). ότι κινούνταν νομικά εναντίον 13 καταστημάτων κάνναβης που δεν είχαν άδεια.

Από αυτά, εννέα καταστήματα βρίσκονται στο Kathu, δύο καταστήματα στο Mueang Phuket και δύο καταστήματα στο Thalang. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων κάνναβης αντιμετωπίζουν πρόστιμα έως 20,000 μπατ ή φυλάκιση έως και ενός έτους ή και τα δύο.

Υπάρχουν 18 καταστήματα κάνναβης στα οποία διακόπτεται η άδεια λειτουργίας τους για 30 ημέρες. Από αυτά, τα 11 επέτρεπαν το κάπνισμα κάνναβης στο εσωτερικό, 1 κατάστημα κάνναβης ήταν σε μονοπάτι, 3 καταστήματα κάνναβης διαφήμιζαν και 3 καταστήματα κάνναβης είχαν παράπονα από ενδιαφερόμενους πολίτες.

Αυτές οι επιθεωρήσεις ακολούθησαν το viral απόσπασμα και το περιστατικό που αναφέρθηκε παραπάνω ενός Αμερικανού τουρίστα που ψεκάζει καπνό κάνναβης στην οδό Patong για να προωθήσει το κατάστημα κάνναβης του στην Αμερική.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.