Οι υπάλληλοι επιθεωρούν τα καταστήματα κάνναβης στην οδό Bangla στην Πατόνγκ μετά από ιογενές βίντεο

Πατόνγκ –

Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι επιθεώρησαν καταστήματα κάνναβης στην οδό Bangla στην Πατόνγκ για να ελέγξουν για άδειες και παραβάσεις κανόνων, αφού ένα βίντεο με αλλοδαπούς που χρησιμοποιούν μηχάνημα για να φυσούν καπνό κάνναβης στο δρόμο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βράδυ της Παρασκευής (18 Αυγούστουth) μια ομάδα αξιωματούχων του Πουκέτ από το Περιφερειακό Γραφείο Kathu, την Αστυνομία του Patong και το Γραφείο Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Kathu επιθεώρησαν την Bangla Road μετά το viral βίντεο. Τα καταστήματα κάνναβης στην οδό Bangla ελέγχθηκαν οι άδειές τους και υπενθύμισαν ότι το κάπνισμα στα καταστήματα είναι αντίθετο με τους κανόνες.

Ο Weerawit Krueasombat, πρόεδρος του Patong Entertainment Business Association, είπε στο Phuket Express ότι οι ξένοι στο βίντεο κλιπ έφτιαχναν περιεχόμενο προωθώντας ένα νέο αλλά άγνωστο κατάστημα κάνναβης κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ στο Thalang που μόλις άνοιξε. Η αστυνομία έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί τους για να προσέλθουν στο αστυνομικό τμήμα για να τους απαγγελθούν διάφορες νομικές κατηγορίες.

Ο κ. Chalermpong Sangdee, υποψήφιος Move Forward για την εκλογική περιφέρεια 2 του Πουκέτ είπε στο Phuket Express «Οι υπάλληλοι προσπαθούν να διαχειριστούν τη σωστή χρήση της κάνναβης, ειδικά όταν πρόκειται για ιδιοκτήτες και εμπόρους που είναι αλλοδαποί».

Το TPN Media σημειώνει ότι το νόμιμο κάπνισμα σε δημόσιους χώρους ή σε καταστήματα, ακόμη και σε καταστήματα κάνναβης, είναι αντίθετο με τους ισχύοντες κανόνες και κανονισμούς. Τεχνικά, η χρήση κάνναβης περιορίζεται επίσης μόνο στην ιατρική χρήση και θα πρέπει να απαιτείται από έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό να επιβλέπει οποιαδήποτε χρήση. Αυτοί οι κανόνες, ωστόσο, είναι αρκετά χαλαροί, καθώς η κάνναβη είναι απλώς αποποινικοποιημένη, αλλά όχι πλήρως νόμιμη, καθώς οι πολιτικοί συνεχίζουν να συζητούν για το νόμο.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.