Το Love in Museum εγκαινιάστηκε στην Πατάγια

Πατάγια -

Το Love in Museum ξεκίνησε στην Πατάγια για να τονώσει την οικονομία και τον τουρισμό μέσω δημιουργικών πολιτιστικών τεχνών.

Η εκδήλωση έναρξης την Παρασκευή (18 Αυγούστουth) με επικεφαλής τον δήμαρχο της πόλης Pattaya Poramase Ngampiches και τον αρχηγό της αστυνομίας της πόλης Pattaya, συνταγματάρχη Thanapong Poethi στο «Love in Museum», το νεότερο μουσείο στην Πατάγια στην προβλήτα Bali Hai.

Το Love in Museum είναι ένας χώρος που έχει εκατοντάδες έργα τέχνης. Διάσημοι Ταϊλανδοί και διεθνείς καλλιτέχνες παρουσιάζουν τα αριστουργήματά τους γύρω από το θέμα της αγάπης στο μουσείο που προστίθενται τακτικά. Το θέμα της αγάπης παρουσιάζεται μέσω ζωγραφικής, τέχνης, εικόνων και γλυπτών.

Η τέχνη της αγάπης στο μουσείο παρουσιάζεται σε τρεις βασικές έννοιες που είναι η αγάπη για τον άνθρωπο, η αγάπη για τα ζώα και η αγάπη για τα φυτά.

Ο δήμαρχος Poramase είπε στο The Pattaya News ότι το «Love in Museum» είναι ένα νέο εξαιρετικό τουριστικό μέρος στην Πατάγια. Αυτό το μουσείο θα προσελκύσει τόσο Ταϊλανδούς όσο και ξένους τουρίστες που τους αρέσει η τέχνη στην Πατάγια και την Ταϊλάνδη και θα τονώσει τον τουρισμό και την οικονομία».

Το μουσείο βρίσκεται απέναντι από την παλιά ντισκοτέκ Mixx στην προβλήτα Bali Hai. Μπορείτε να βρείτε έναν χάρτη για την τοποθεσία εδώ. Η τιμολόγηση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, ανατρέξτε στο μουσείο για λεπτομέρειες ή επισκεφτείτε τη σελίδα τους στο Facebook εδώ.

Είναι ανοιχτά επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 66649587788.

Το TPN σημειώνει ότι το μουσείο ολοκληρώθηκε αρχικά και τέθηκε σε λειτουργία πριν από την πανδημία Covid-19, αλλά καθυστέρησε για χρόνια λόγω των περιορισμών και του κλεισίματος των συνόρων.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.