Εργάτης συντήρησης σχεδόν πνίγηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου Pattaya

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός εργάτης συντήρησης, που κάποτε προσπάθησε ανεπιτυχώς να σώσει έναν Ινδό τουρίστα από πνιγμό, παραλίγο να πνιγεί στην ίδια πισίνα ξενοδοχείου στην Πατάγια τα ξημερώματα της Πέμπτης 17 Αυγούστου. Διασώθηκε αλλά παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης Sawang Boriboon ειδοποιήθηκαν στη 1:00 π.μ. της Πέμπτης 17 Αυγούστου, ότι ένας Ταϊλανδός πνίγηκε σε μια πισίνα σε ένα ξενοδοχείο που δεν κατονομάζεται στην καρδιά της Pattaya, στην επαρχία Chonburi. Έσπευσαν στο σημείο για να τον σώσουν.

Στο ξενοδοχείο, οι διασώστες ανακάλυψαν ότι μια ομάδα καλών Σαμαρειτών είχε ήδη ανασύρει το θύμα από το νερό και ότι ήταν ακόμα ζωντανό. Το θύμα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Utis Saganate, ένας συντηρητής ηλικίας 40 έως 45 ετών στο ξενοδοχείο.

Η ομάδα διάσωσης του έκανε CPR καθώς βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Στη συνέχεια τον μετέφεραν επειγόντως σε τοπικό νοσοκομείο.

Μια ομάδα φίλων του θύματος ήταν σε αγωνία, ανησυχώντας για την τύχη του. Είπαν στο The Pattaya News ότι γιόρταζαν ένα πάρτι γενεθλίων στο ξενοδοχείο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο κ. Utis δικαιολογήθηκε στο μπάνιο κοντά στην πισίνα. Ωστόσο, έφυγε για πολύ καιρό, οπότε οι φίλοι του ανησύχησαν και ήρθαν να τον αναζητήσουν. Προς έκπληξή τους, τον βρήκαν βυθισμένο στον πάτο της πισίνας, μπρούμυτα.

Εν τω μεταξύ, ένας καλός Σαμαρείτης ονόματι κ. Ράνγκθαμ δήλωσε ότι προσπάθησε να βγάλει τον κ. Ούτις από την πισίνα. Ωστόσο, όσο κι αν τραβούσε, το θύμα δεν κουνιόταν. Τελικά, ένας υπάλληλος ασφαλείας πήδηξε στο νερό και κατάφερε να βοηθήσει να σηκώσει το θύμα από τον πάτο της πισίνας. Στη συνέχεια ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές για βοήθεια.

Συμπτωματικά, έγινε κατανοητό ότι ο κ. Utis ήταν ένας από τους καλούς Σαμαρείτες που πήδηξαν στην ίδια πισίνα σε μια προσπάθεια να σώσουν έναν Ινδός τουρίστας νωρίτερα αυτό έτος. Ωστόσο, τραγικά, ο τουρίστας πέθανε από πνιγμό.

Την ώρα του ρεπορτάζ, ο κ. Utis φέρεται να παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Το όνομα του ξενοδοχείου αποκρύπτεται λόγω της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.