Ευτυχισμένη Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ινδίας από το νυχτερινό κέντρο Jannaat στην Πατάγια της Ταϊλάνδης!

Σήμερα, 15 Αυγούστου 2023, είναι η επέτειος της ινδικής ανεξαρτησίας και είναι πάντα μια τεράστια ημέρα για τον εορτασμό και τη σηματοδότηση της ημέρας σε μέρη όπως το Jannaat Nightclub στην Πατάγια της Ταϊλάνδης στην παγκοσμίου φήμης Walking Street!

Η Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ινδίας είναι ένας εορτασμός της ελευθερίας της Ινδίας από τη βρετανική αποικιακή κυριαρχία στις 15 Αυγούστου 1947. Την ημέρα αυτή, ο πρώτος πρωθυπουργός της Ινδίας, Jawaharlal Nehru, ύψωσε την εθνική σημαία στο Red Fort στο Δελχί και εκφώνησε την περίφημη ομιλία του, «Tryst with ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ". Η ομιλία διακήρυξε την κυριαρχία της Ινδίας και τόνισε τις θυσίες και τους αγώνες των αγωνιστών της ελευθερίας που πολέμησαν για την ανεξαρτησία της Ινδίαςe.

Ακόμη και εδώ στην Πατάγια της Ταϊλάνδης, πολλοί Ινδοί υπήκοοι και φίλοι θα γιορτάσουν την ανεξαρτησία της Ινδίας με ποικίλες εκδηλώσεις και εορτασμούς, όπως στο νυχτερινό κέντρο Jannaat!

Μπορείτε επίσης να τους στείλετε μήνυμα στο Facebook τους κάνοντας κλικ ή πατώντας εδώ.

Έχουν επίσης ένα εξαιρετικό Instagram για να παρακολουθούν όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν που μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ. Προσφέρουν ακόμη και τη δυνατότητα για ιδιωτικά πάρτι πισίνας και γιοτ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες!

Ας δούμε μερικές πρόσφατες φωτογραφίες και θα σας δούμε σύντομα στο Jannaat!

Αυτό είναι ένα άρθρο με χορηγία για τους ιστότοπους πολυμέσων TPN The Pattaya News και Pattaya Unplugged.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/