Φωτιά ξέσπασε στον 15ο όροφο του νοσοκομείου της Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded

Σρι Ράτσα -

Πυρκαγιά ξέσπασε στο ταβάνι του 15ου ορόφου ενός τοπικού νοσοκομείου στην περιοχή Σρι Ράτσα το απόγευμα της Δευτέρας, 14 Αυγούστου. Κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό.

Οι ομάδες έκτακτης ανάγκης έλαβαν αρχικά μια ειδοποίηση για το περιστατικό λίγο πριν τη 1:XNUMX ότι είχε ξεσπάσει φωτιά στο νοσοκομείο Somdej Phra Boromratchathewi Na Sriracha στην επαρχία Chonburi.

Άγνωστος αριθμός ασθενών και ιατρικού προσωπικού απομακρύνθηκε από το 26όροφο κτίριο Srisavarinthiranusorn 150 Years του νοσοκομείου. Η πυροσβεστική δεν ανέφερε τραυματισμούς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded

Η φωτιά κατασβέστηκε περίπου 15 λεπτά μετά την άφιξη των αρχών.

Ένας άγνωστος εργαζόμενος στο νοσοκομείο δήλωσε ότι η φωτιά ξεκίνησε αρχικά σε ένα ταβάνι του γραφείου οικονομικών και ασφάλειας του κτιρίου στον 15ο όροφο. Μαύρος καπνός παρατηρήθηκε να βγαίνει ξαφνικά από το ταβάνι, ο οποίος σταδιακά αυξήθηκε με την πάροδο του χρόνου. Στη συνέχεια, το νοσοκομείο διέταξε εκκένωση.

Η έρευνα για τα αίτια του συμβάντος βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.