Ινδός τουρίστας τσακώνεται με ομάδα τρανσέξουαλ Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ένας μοναχικός Ινδός τουρίστας συμμετείχε σε σωματική διαμάχη με μια ομάδα τρανσέξουαλ στην παραλία της Πατάγια το βράδυ της Πέμπτης, 10 Αυγούστου.

Η τουριστική αστυνομία έλαβε μια αναφορά για τον καυγά μεταξύ μιας ομάδας τρανσέξουαλ και ενός Ινδού τουρίστα μπροστά από το εμπορικό κέντρο Baywalk στην Beach Road, στην περιοχή Banglamung, στο Chonburi. Έσπευσαν στο σημείο για να βρουν και οι δύο πλευρές να τσακώνονται και να τσακώνονται σωματικά.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Ινδός άνδρας, ο οποίος ταυτοποιείται ως ο κ. Ankit Tibrewal, 39 ετών, υπέστη πληγή στο στόμα του, τραύματα στα χέρια και τα χέρια του και ένα κόψιμο στο κεφάλι του που μπορεί να προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο. Πιτσιλίστηκε αίμα και στο πουκάμισό του.

Τα τρανς, εν τω μεταξύ, δεν υπέστησαν τραυματισμούς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η αστυνομία κάλεσε και τις δύο πλευρές στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια, όπου ο τουρίστας έλαβε προκαταρκτική θεραπεία στα τραύματά του από τις υπηρεσίες διάσωσης Sawang Boriboon.

Μετά από ανάκριση, ο κ. Ankit είπε στην αστυνομία ότι περπατούσε προς το κατάλυμά του κατά μήκος της Beach Road όταν τον πλησίασε μια ομάδα τρανσέξουαλ που ξεκίνησε μια συνομιλία μαζί του. Για αδιευκρίνιστο λόγο, άφησε την ομάδα να δει το τηλέφωνό του και όταν το ζήτησε πίσω, αρνήθηκαν. Αυτό οδήγησε σε σωματική διαμάχη.

Αναφέρθηκε ότι για κάποιο λόγο ο κ. Ankit αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του κάνει ράμματα για το τραύμα στο κεφάλι και ζήτησε από την αστυνομία να τον αφήσει απλώς να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του, χωρίς να κινηθεί νομικά. Η αστυνομία υποχρεώθηκε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Από την άλλη, τα τρανσέξουαλ, τα οποία δεν αναγνωρίστηκαν από τα τοπικά μέσα, επέμειναν να υποβάλουν καταγγελία εναντίον του τουρίστα για επίθεση. Φέρεται επίσης να εκφοβίσουν έναν τοπικό δημοσιογράφο να μην τους κινηματογραφήσει.

Τελικά, η ομάδα υπαναχώρησε από την υποβολή αναφοράς αφού η αστυνομία τους ενημέρωσε ότι επρόκειτο για αμοιβαία συναίνεση να εμπλακούν σε καυγά και ότι και τα δύο μέρη θα τιμωρούνταν αν συνεχίσουν. Στη συνέχεια η ομάδα αποχώρησε από τον σταθμό χωρίς πρόστιμο.

Σε άλλο περιστατικό, σχεδόν 20 Ταϊλανδοί τρανς επιτέθηκε σωματικά σε Σαουδάραβα και Παλαιστίνιους τουρίστες στην παραλία της Πατάγια πρόσφατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα εξοργίστηκε μετά από κακή συμπεριφορά και προσβολή από τους τουρίστες που φέρεται να αποκαλούσαν έναν από αυτούς άντρα. Σε αυτή την περίπτωση επιβλήθηκαν πρόστιμο τόσο στους τουρίστες όσο και στους τρανς.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.