Η επιχειρηματική κοινότητα της Pattaya εκφράζει ανησυχίες για την κατανάλωση αλκοόλ στην παραλία Jomtien, προτείνει κλείσιμο κατά τη διάρκεια της νύχτας

Πατάγια -

Η Pattaya Business and Tourism Association (PBTA) εξέφρασε ανησυχία για την ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκοόλ στην παραλία Jomtien, η οποία έχει οδηγήσει σε πολλά ζητήματα.

Σε μια συνέντευξη σε τοπικά μέσα ενημέρωσης στις 10 Αυγούστου 2023, ο πρόεδρος της PBTA, κ. Bunanan Pattanasin, είπε ότι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ στην παραλία Jomtien έχει προκαλέσει προβλήματα τόσο στους τουρίστες όσο και στους ντόπιους. Έχει οδηγήσει σε αυξημένα επίπεδα θορύβου και σκουπιδιών, καθώς και δηλητηρίαση, θορυβώδη συμπεριφορά, ακόμη και παράνομη χρήση ναρκωτικών.

Ο Bunanan συνέχισε λέγοντας ότι από την παραλία Jomtien έχει λάβει αρκετές καταγγελίες σχετικά με τη χρήση κροτίδων, τη δυνατή μουσική και ορισμένους εμπόρους που φέρεται να πωλούν παράνομα αλκοολούχα ποτά, ακόμη και ναρκωτικά.

Είπε ότι αυτές οι άναρχες συμπεριφορές βλάπτουν τη φήμη της Πατάγια ως οικογενειακού τουριστικού προορισμού. Αποτρέπει οικογένειες και άλλους τουρίστες από το να επισκεφθούν την παραλία, η οποία αποτελεί σημαντικό οικονομικό μοχλό για την πόλη.

«Αυτές οι συνεδρίες ποτού διεξάγονται και διαρκούν μέχρι τις 7 το πρωί σχεδόν κάθε μέρα. Μετατρέπει την παραλία Jomtien σε έναν νέο κόμβο παράνομων γλεντιών αργά τη νύχτα», είπε ο Bunanan.

Το γεγονός ότι η παραλία Jomtien είναι ανοιχτή στο κοινό 24 ώρες την ημέρα είναι ζωτικός παράγοντας των συνολικών προβλημάτων, σύμφωνα με τον Bunanan.

Ο Μπουνανάν είπε ότι εάν είναι δυνατόν, θέλει η πόλη να ορίσει συγκεκριμένες ώρες λειτουργίας και κλεισίματος για την παραλία για να αντιμετωπίσει τα ζητήματα, καθώς και συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές για την αντιμετώπιση των παράνομων δραστηριοτήτων.

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.