Οι Ταϊλανδοί οδηγοί ταξί πρέπει να πουν στους επιβάτες να κουμπώσουν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kaohoon

Εθνική -

Οι επιβάτες σε ταξί ή άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πρέπει πλέον να δένουν τη ζώνη ασφαλείας τους κατά τη διάρκεια κάθε ταξιδιού, σύμφωνα με τη Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Η νέα απαίτηση, που δημοσιεύτηκε στη Βασιλική Εφημερίδα την Τρίτη 8 Αυγούστου, επικεντρώθηκε κυρίως στους οδηγούς ταξί. Απαιτεί από τους σοφέρ να λένε προφορικά στους επιβάτες να δέσουν τη ζώνη τους ή να έχουν ορατή στους επιβάτες μια πινακίδα που τους προειδοποιεί να κουμπώσουν.

Τα άλλα οχήματα δημόσιας συγκοινωνίας πρέπει επίσης να έχουν μια πινακίδα ή μια ηχογράφηση που λέει στους ανθρώπους να φορούν τη ζώνη ασφαλείας τους.

Η ανακοίνωση υπογράφηκε από τον αρχηγό της εθνικής αστυνομίας της Ταϊλάνδης, Pol Gen Damrongsak Kittiprapas, επικαλούμενος τον νόμο περί χερσαίων μεταφορών.

Υπάρχουν επίσης άλλες απαιτήσεις όπως:

  • Οι οδηγοί πρέπει να ενημερώνουν τους επιβάτες να καθίσουν στην καθορισμένη θέση τους.
  • Οι επιβάτες δεν μπορούν να καθίσουν σε συμπληρωματικές θέσεις που παρέχονται παράνομα από τον οδηγό.
  • Απαγορεύεται στους επιβάτες να στέκονται μέσα σε κινούμενο όχημα, εκτός εάν υπάρχει καθορισμένος χώρος για στάση.
  • Οι επιβάτες δεν πρέπει να κολλάνε κανένα μέρος του σώματός τους έξω από κινούμενο όχημα.

Η προκήρυξη θα τεθεί σε ισχύ από τις 6 Νοεμβρίου 2023.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.