Pattaya Outdoor Items and Camper Motor Show έχει προγραμματιστεί από τις 10 έως τις 20 Αυγούστου στον τερματικό σταθμό 21

Πατάγια -

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην έκθεση ειδών εξωτερικού χώρου και μίνι τροχόσπιτου της Pattaya, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 20 Αυγούστου στο εμπορικό κέντρο Terminal 21 Pattaya. Αυτή η εκδήλωση είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων, τους λάτρεις του κάμπινγκ και τους λάτρεις των τροχόσπιτων.

Διάσημες μάρκες όπως οι Rip Curl, Caveman, Sportsworld, Timberland, Motorhomes & Caravans και άλλες θα παρουσιάσουν μια εντυπωσιακή σειρά από προϊόντα εξωτερικού χώρου, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες περιπέτειάς σας. Από αρχάριους στο κάμπινγκ μέχρι έμπειρους εξερευνητές, υπάρχει κάτι για όλους στο Outdoor Festival.

Ένα αποκορύφωμα που δεν πρέπει να χάσετε είναι η συναρπαστική μίνι συναυλία των Polycat στις 13 Αυγούστου στις 6:00 μ.μ. στο G Floor – Παρίσι. Αυτή η παράσταση υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη με μαγευτική μουσική.

Το φεστιβάλ προσφέρει περισσότερα από εξοπλισμό και αυτοκίνητα. είναι και μια γιορτή της μουσικής. Απολαύστε ζωντανή μουσική από ένα house συγκρότημα (Cateye) στις 12 Αυγούστου και υπέροχα συγκροτήματα λαϊκού τραγουδιού στις 14, 19 και 20 Αυγούστου.

Φιλοξενείται στους ορόφους G και M του Terminal 21 Pattaya, το φεστιβάλ μετατρέπει το εμπορικό κέντρο σε ένα περιπετειώδες κάμπινγκ. Είτε αναζητάτε εξοπλισμό για εξωτερικούς χώρους, έμπνευση από το αυτοκίνητο ή ζωντανή ψυχαγωγία, αυτή η εκδήλωση έχει τα πάντα να προσφέρει.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.