Νέο έργο οδοποιίας έρχεται στην παραλία Jomtien

Πατάγια -

Η πόλη Pattaya σχεδιάζει να πραγματοποιήσει αρκετές αναβαθμίσεις σε μια περιοχή κοντά στην παραλία Jomtien, με το πλήρες κλείσιμο της ζώνης εργασίας.

Σε μια συνεδρίαση του συμβουλίου στις 4 Αυγούστου, ο αναπληρωτής μόνιμος γραμματέας της Pattaya Kiattisak Sriwongchai συναντήθηκε με τμήματα όπως η Επαρχιακή Αρχή Υδάτων, η Περιφερειακή Αρχή Ηλεκτρισμού και εκπρόσωποι πωλητών ομπρελών παραλίας κοντά στην παραλία Jomtien για να συζητήσουν ένα προγραμματισμένο αναπτυξιακό έργο που θα πραγματοποιηθεί κοντά στην παραλία Jomtien τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το έργο στόχευε στη βελτίωση του τοπίου της παραλίας Jomtien, περιλαμβάνοντας τη βελτίωση του παραλιακού δρόμου, με το πλήρες κλείσιμο της ζώνης εργασίας για να διασφαλιστεί η ασφάλεια, δήλωσε ο Kiattisak.

Ακόμα, δύο λωρίδες του δρόμου θα παραμείνουν σε λειτουργία, με προειδοποιητικές πινακίδες και τροχαίο προσωπικό για τη διευκόλυνση της ομαλής κυκλοφορίας.

Το έργο χωρίζεται σε τέσσερις φάσεις που περιλαμβάνουν:

  1. Βελτίωση του τοπίου, υπόγειο ηλεκτρικό σύστημα και αποχέτευση κατά μήκος του Family Mart στο αστυνομικό τμήμα Pattaya, Dong Tan Office.
  2. Βελτίωση του συστήματος εξωραϊσμού και φωτισμού του δρόμου κατά μήκος του ξενοδοχείου Family Mart to Deva Beach Resort.
  3. Εξωραϊσμός και βελτίωση πεζοδρομίων και δέντρων από το Deva Beach Resort Hotel στο Soi Jomtien 19.
  4. Κατασκευή κτιρίου αποχέτευσης μπροστά από το Deva Beach Resort Hotel.

Η ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η ανακοίνωση ενός ακόμη έργου βελτίωσης του δρόμου πιθανότατα θα απογοητεύσει τους κατοίκους του Jomtien, αλλά οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya λένε ότι είναι απαραίτητο παρά την προσωρινή ταλαιπωρία για βελτιώσεις υποδομών.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.