Ισπανός τουρίστας παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε και τεμάχισε τον εραστή του στη Νότια Ταϊλάνδη

Σουράτ Θάνι —

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε έναν Ισπανό ύποπτο που φέρεται να δολοφόνησε και να διαμελίσει τον Κολομβιανό σύντροφό του στο νότιο τουριστικό νησί Pha Ngan, Surat Thani.

Ο ύποπτος, κ. Ντάνιελ Τζέρονιμο Σάντο Μπρόγχαλο, 29χρονος Ισπανός υπήκοος, συνελήφθη την Παρασκευή 4 Αυγούστου με την υποψία ότι φέρεται να σκότωσε και τεμάχισε τον κ. Edwin Miguel Arrieta Arteaga, ένας 44χρονος Κολομβιανός, και πέταξε το σώμα του σε α ΧΥΤΑ στο νησί Pha Ngan.

Τα μέρη του σώματος ανακαλύφθηκαν σε πολλές σακούλες σκουπιδιών στις 3 Αυγούστου, οδηγώντας γρήγορα στη σύλληψη του Τζερόνιμο την επόμενη μέρα.

Στις 5 Αυγούστου η Πολ. Ο συνταγματάρχης Surapong Thanomjit, ο διοικητής της Αστυνομικής Περιφέρειας 8, επιθεώρησε το δωμάτιο ξενοδοχείου του υπόπτου και ανακάλυψε βασικά στοιχεία, τα οποία υποπτεύονται ότι ήταν τρίχες, υπολείμματα λίπους και θραύσματα σάρκας, του Miguel. Τα στοιχεία αυτά εξετάζονται από την ιατροδικαστική ομάδα, με τα αποτελέσματα να αναμένονται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Surapong δήλωσε ότι σύμφωνα με μια πρώτη συνέντευξη με συγγενείς του θύματος, το θύμα ήταν χειρουργός αλλαγής φύλου στην Κολομβία. Είχε σχέση με τον Τζερόνιμο, γνωστό αρχηγό στην Ισπανία, για πάνω από ένα χρόνο.

Οι δυο τους είχαν κανονίσει να συναντηθούν στο νησί Pha Ngan για το πάρτι της πανσέληνου. Ωστόσο, αφού ο Μιγκέλ έφτασε στην Ταϊλάνδη και προχώρησε στο τροπικό νησί, οι συγγενείς του έχασαν μυστηριωδώς την επαφή μαζί του. Όταν ρωτήθηκε, ο Τζερόνιμο ισχυρίστηκε ότι δεν είχε συναντηθεί ακόμη με τον Μιγκέλ, έτσι οι συγγενείς του Μιγκέλ συντονίστηκαν με την τουριστική αστυνομία για να επιθεωρήσουν ένα ξενοδοχείο όπου είχαν κάνει κράτηση για να μείνουν οι δυο τους, αλλά δεν βρήκαν κανέναν από τους δύο παρόντες.

Μετά από έρευνα, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο Τζερόνιμο είχε μείνει μόνος στο αναφερόμενο ξενοδοχείο και έκανε check out πριν από την άφιξη του Μιγκέλ. Στη συνέχεια, στις 3 Αυγούστου, τμήματα ανθρώπινου σώματος ανακαλύφθηκαν σε χωματερή.

Το βράδυ της 1ης Αυγούστου, ο Jeronimo βρέθηκε ότι αγόρασε ένα σετ εργαλείων, όπως ένα μαχαίρι 8 ιντσών, λαστιχένια γάντια, πλαστική μεμβράνη, συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα, διάλυμα καθαρισμού και μεγάλες σακούλες σκουπιδιών από ένα ταϊλανδέζικο ψιλικατζίδικο, Pol. δήλωσε ο συνταγματάρχης Surapong.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο ύποπτος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύντροφό του. Παραδέχτηκε ότι χώρισε τα μέρη του σώματος και τα έβαλε μέσα στην ταξιδιωτική τσάντα του Μιγκέλ. Επειδή δεν χωρούσαν όλα τα μέρη, έβαλε τα υπόλοιπα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και τα πέταξε σε έναν κάδο. Στη συνέχεια, πήρε την ταξιδιωτική τσάντα που περιείχε το κεφάλι και άλλα όργανα, πήγε να νοικιάσει ένα καγιάκ κοντά στο ξενοδοχείο και το πέταξε στη θάλασσα.

Μετά την ομολογία του Τζερόνιμο, οι αρχές κινητοποίησαν ομάδα έρευνας για να εντοπίσουν την ταξιδιωτική τσάντα κατά μήκος της ακτογραμμής.

Αν και το ακριβές κίνητρο πίσω από το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση, οι προκαταρκτικές ενδείξεις δείχνουν ότι μπορεί να προήλθε από ζήλια, Πολ. ύποπτος ο συνταγματάρχης Surapong.

Ο ύποπτος είναι γιος γνωστού Ισπανού ηθοποιού, Ροντόλφο Σάντσο Αγκίρε.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Phuket Express.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/