Αξιωματούχοι της Pattaya παρευρίσκονται στο Ταϊλανδέζικο Φεστιβάλ στη Μόσχα

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Εκπρόσωποι από την πόλη Pattaya παρευρέθηκαν στο Ταϊλανδικό Φεστιβάλ στη Μόσχα 2023 την Παρασκευή, 4 Αυγούστου, για να προωθήσουν την τοπική πολιτιστική κληρονομιά με την ελπίδα να προσελκύσουν Ρώσους στην Ταϊλάνδη και ιδιαίτερα στην Πατάγια.

Ο κ. Sasiwat Wongsinsawat, ο πρέσβης της Ταϊλάνδης στη Μόσχα, και ο κ. Vyacheslav Manuilov, Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Εξωτερικών Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας, συμμετείχαν στην υποδοχή και έναρξη του Ταϊλανδικού Φεστιβάλ στη Μόσχα μαζί με την κα Tithipan Petchtrakul. , Αντιδήμαρχος Πατάγια. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Κήπο Ερμιτάζ στη Μόσχα της Ρωσίας.

Το Ταϊλανδικό Φεστιβάλ στη Μόσχα είναι μια ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιείται από την Ταϊλανδική Πρεσβεία στη Μόσχα. Φέτος, η εκδήλωση διοργανώνεται από την πόλη της Pattaya, την επαρχιακή διοίκηση Chonburi και την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια επίδειξη του "Thai Beautiful Boxing", μια σύγχρονη προσαρμογή της παραδοσιακής ταϊλανδέζικης πυγμαχίας, καθώς και τοπικά υφαντά προϊόντα από το Amphoe Phanat Nikhom. Όλα αυτά αποτελούν μέρος της ιδέας «Δημιουργικό Ταξίδι στην Ταϊλάνδη 2023», με στόχο να παρουσιάσει τη δημιουργικότητα της Ταϊλάνδης και να προσελκύσει Ρώσους να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη και την Πατάγια.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.