Pattaya City σε νομική μάχη με εστιατόριο στο Laem Bali Hai

Πατάγια -

Η πόλη της Πατάγια βρίσκεται επί του παρόντος σε δικαστική διαμάχη με ένα τοπικό εστιατόριο που βρίσκεται στο Laem Bali Hai, μετά από ισχυρισμούς για μη εξουσιοδοτημένη κατασκευή της εγκατάστασης.

Μπορείτε να βρείτε μια έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας πατώντας ή κάνοντας κλικ εδώ.

Αξιωματούχοι της Πατάγια με επικεφαλής τον κ. Suriya Kaewkhiao χθες, 4 Αυγούστου, πήγαν στο εν λόγω εστιατόριο σε μια προσπάθεια να αποσυναρμολογήσουν το μέρος, αφού αποφάσισαν ότι το εστιατόριο είχε κατασκευαστεί χωρίς την κατάλληλη άδεια από τις τοπικές αρχές.

Ο κ. Suriya εξήγησε ότι η Pattaya City είχε δώσει προηγουμένως εντολή στους υπεύθυνους εστιατορίων να σταματήσουν τη λειτουργία τους και να κατεδαφίσουν το κτίριο σύμφωνα με τον νόμο περί ελέγχου κτιρίων έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2022. Ωστόσο, δεδομένου ότι η καθορισμένη προθεσμία είχε παρέλθει χωρίς να συμμορφωθούν οι χειριστές, οι αρχές της Pattaya έχουν πλέον την ευθύνη της επίβλεψης της κατεδάφισης του εστιατορίου από τους ίδιους.

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου θα είναι επίσης υπεύθυνος για την αποζημίωση του κόστους κατεδάφισης ύψους 168,900 μπατ στην πόλη, δήλωσε ο κ. Σουρίγια.

Ωστόσο, παρά την ανάπτυξη δυνάμεων επί τόπου για την επιβολή του νόμου, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, ο οποίος αρνήθηκε να κατονομαστεί, αρνήθηκε να επιτρέψει στους αξιωματούχους της Pattaya να πραγματοποιήσουν την κατεδάφιση. Αντίθετα, συμφώνησε να αφήσει τους αξιωματούχους να υποβάλουν καταγγελία εναντίον του για παράβαση της εντολής των αρχών.

Σε αντάλλαγμα, ο ιδιοκτήτης θα υποβάλει νομική αγωγή κατά των αξιωματούχων της Pattaya για είσοδο και καταπάτηση της ιδιωτικής του ιδιοκτησίας «Χωρίς νόμιμη άδεια».

Επομένως, μένει να δούμε πώς θα καταλήξει αυτή η δικαστική μάχη και για τις δύο πλευρές.

Το TPN media σημειώνει ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος είχε μακρά ιστορία νομικών μαχών με την πόλη Pattaya, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, για εικαζόμενες παραβιάσεις των περιορισμών για τον COVID-XNUMX, κυρίως σχετικά με την πώληση αλκοόλ, που οδήγησε σε συνεχείς επιδρομές εναντίον του χώρου.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.