Η αστυνομία κατέσχεσε 15 νοικιασμένες μοτοσυκλέτες καθώς οι αγωνιστές μοτοσυκλετών του Κουβέιτ παραμένουν πρόβλημα στην Πατάγια

Πατάγια -

Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες στη Νότια Πατάγια εξακολουθούν να είναι απογοητευμένοι με την επίμονη παρουσία των θορυβωδών δρομέων της Μέσης Ανατολής που συγκεντρώνονται τη νύχτα. Ορισμένοι κάτοικοι του ξενοδοχείου μάλιστα μετακινήθηκαν από την περιοχή για να αποφύγουν την αφόρητη όχληση, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου.

Αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια έκαναν έφοδο στο Soi Yen Sabai στη Νότια Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί, 31 Ιουλίου, μετά από καταγγελίες κατοίκων ότι νεαροί ενήλικες, κυρίως υπήκοοι Κουβέιτ, είχαν συγκεντρωθεί στο δρομάκι και προκάλεσαν θόρυβο με τις νοικιασμένες τροποποιημένες μοτοσυκλέτες τους.

Οι καταγγελίες ανέφεραν ότι αυτοί οι νεαροί έβαλαν στροφές στις μηχανές τους, απέκλεισαν ολόκληρο το δρομάκι με τα οχήματά τους, πάρκαραν μπροστά σε σπίτια χωρίς άδεια και οδήγησαν δυνατά πάνω-κάτω στο δρόμο χωρίς να λάβουν υπόψη τους κανόνες κυκλοφορίας. Ισχυρίστηκαν επίσης ότι οι αναβάτες δεν φορούσαν ποτέ κράνη και δεν είχαν έγκυρες άδειες ή ασφάλιση.

Όταν η αστυνομία έφτασε για να επιθεωρήσει την κατάσταση στη 1 π.μ., βρήκε τον δρόμο μέσα στο Soi Yen Sabai εντελώς αποκλεισμένο από σταθμευμένες μοτοσυκλέτες, καθιστώντας αδύνατη τη διέλευση της τακτικής κυκλοφορίας.

Στη συνέχεια, η αστυνομία χρησιμοποίησε περιπολικά με σειρήνες και έκανε ανακοινώσεις για να διαλύσει την ομάδα του Κουβέιτ, αλλά η ομάδα φαινόταν αδιάφορη και στάθηκε μαζί, παρακολουθώντας και κάπως φαινομενικά διασκεδασμένη από τις αρχές.

Στο τέλος της επιχείρησης, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 15 από τις μοτοσυκλέτες που εμπόδιζαν την κυκλοφορία και θα προβούν σε νομικές ενέργειες κατά των τουριστών και αναλόγως των γραφείων ενοικίασης μηχανών.

Το Pattaya News πήρε συνέντευξη από έναν χειριστή ξενοδοχείου, ο οποίος ζήτησε να κρατήσει το όνομά του μυστικό, και έμαθε ότι οι θορυβώδεις δρομείς είχαν κάνει μερικούς από τους κατοίκους του ξενοδοχείου του να απομακρυνθούν. Προέτρεψε τις αρχές να είναι πιο αυστηρές στην επιβολή των νόμων εναντίον αυτών των τουριστών.

Υπάρχει μια σειρά από πρόσφατα τροχαία ατυχήματα που αφορούν τουρίστες από τη Μέση Ανατολή στην Πατάγια. Στις 26 Ιουλίου, ένας τουρίστας από το Κουβέιτ κινδύνεψε α ακρωτηριασμός ποδιών όταν μια μοτοσικλέτα την οποία επέβαινε βοσκούσε με δύναμη σε τροχαίο φράγμα, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο πόδι.

Για να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα, η αστυνομία της Πατάγια προσπάθησε να συνεργαστεί με το Πρέσβης του Κουβέιτ, ζητώντας του να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες τους σχετικά με τους κανόνες κυκλοφορίας της Ταϊλάνδης. Αυτή η μέθοδος, ωστόσο, δεν φαινόταν αποτελεσματική μέχρι στιγμής.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.