Γυναίκα αναβάτης μοτοσικλέτας που ταξιδεύει ενάντια στην κυκλοφορία σκοτώθηκε από φορτηγό στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Ένας καμποτζιανός μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε σε σύγκρουση με 18τροχο στην περιοχή Phanat Nikhom χθες το απόγευμα, 28 Ιουλίου. Η γυναίκα φέρεται να οδηγούσε κόντρα στην τροχαία.

Η τοπική ομάδα διάσωσης ήρθε στον βοηθό του θύματος στο 331 Road στην υποπεριφέρεια Nongprue, Chonburi, μετά από αναφορά του ατυχήματος. Κατά την άφιξή τους, βρήκαν μια 38χρονη Καμποτζιανή, η κυρία Tak Ea, που πέθανε τραγικά με τη μπλε μοτοσικλέτα της Honda Wave που είχε μπλοκάρει σφιχτά στον προφυλακτήρα ενός 18τροχου.

Η Τακ υπέστη θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι και στους καρπούς της. Η σορός της μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Η ομάδα διάσωσης ενημέρωσε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι διέσωσαν επίσης και μετέφεραν τον οδηγό του εμπλεκόμενου 18τροχου, κ. Chakkrit Pama, 39 ετών, σε νοσοκομείο για να νοσηλευτεί για τα μη απειλητικά για τη ζωή του τραύματα στο πόδι. Ο άνδρας ήταν υπήκοος Ταϊλάνδης.

Σε μια συνέντευξη με έναν αυτόπτη μάρτυρα, τον κ. Chaichan Bunsi, είπε ότι ο Chakkrit χτύπησε το φορτηγό του από πίσω πριν βγει στην αριστερή λωρίδα. Δυστυχώς, το φορτηγό του Chakkrit στη συνέχεια συγκρούστηκε με το νεκρό θύμα, το οποίο ταξίδευε ενάντια στην κυκλοφορία εκείνη τη στιγμή.

Η αστυνομία συλλέγει καταγραφές κλειστού κυκλώματος από το τροχαίο για περαιτέρω διερεύνηση και πιθανές νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.