Άστεγος στο Rayong φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου αφού έριξε τα γεννητικά του όργανα σε επισκέπτες της παραλίας

Rayong -

Ένας άστεγος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στην επαρχία Ραγιόνγκ, νότια της Πατάγια, φέρεται ότι από μια ομάδα άγνωστων ανδρών, αφού φέρεται να άστραψε τα γεννητικά του όργανα και αυνανίστηκε μπροστά σε γυναίκες που θα περνούσαν την παραλία.

Το θύμα δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί καθώς δεν έφερε κανένα νόμιμο έγγραφο, δήλωσαν οι διασώστες αφού ήρθαν σε βοήθειά του στην παραλία PMY χθες, 27 Ιουλίου. Ήταν περίπου 30-40 ετών και πιστεύεται ότι ήταν υπήκοος Ταϊλάνδης.

Οι διασώστες περισυνέλεξαν από το σημείο του περιστατικού ένα μπλε πουκάμισο, που ανήκε σε άτομο που δεν καταγγέλθηκε. Το θύμα ήταν ήδη νεκρό πριν φτάσουν στις 2:30 π.μ., έχοντας υποστεί πολλαπλούς μώλωπες και αιμορραγία στα αυτιά του με ίχνη περιττωμάτων σε όλο του το σώμα.

Ο νεκρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Rayong για νεκροψία. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πήραν συνέντευξη από έναν άγνωστο κοντινό πωλητή για το περιστατικό και του είπαν ότι εντόπισε το θύμα να περπατά γυμνό και να αυνανίζεται, φαινομενικά μεθυσμένος.

Στη συνέχεια, ο άστεγος πλησίασε μια ομάδα γυναικών που έπιναν στην παραλία, κάτι που τις ξάφνιασε και γέλασε. Παρακολουθώντας την θρασύδειλη συμπεριφορά του άνδρα, μια ομάδα 3-4 ανδρών που κάθονταν κοντά στις γυναίκες σηκώθηκαν όρθιοι και ξυλοκόπησαν το θύμα. Ο πωλητής είπε ότι δεν τους εμπόδισε γιατί νόμιζε ότι επρόκειτο μόνο για μια μικρή διαμάχη.

Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.