Λεωφορείο Pattaya Baht έπεσε πάνω σε μοτοσικλέτα και σκότωσε 19χρονη γυναίκα

Πατάγια -

Ένα λεωφορείο μπατ στην Πατάγια απέτυχε στην προσπάθειά του να προσπεράσει ένα άλλο όχημα προτού προσκρούσει μετωπικά σε μια μοτοσικλέτα, σκοτώνοντας ακαριαία μια 19χρονη αναβάτη.

Το τραγικό ατύχημα αναφέρθηκε στην αστυνομία του Banglamung στις 02:30 το πρωί της Δευτέρας, 24 Ιουλίου 2023. Η αστυνομία του Banglamung συντονίστηκε με τους διασώστες Sawang Boriboon προτού σπεύσουν στον τόπο του συμβάντος μαζί με τους δημοσιογράφους του Pattaya News.

Φτάνοντας στην είσοδο του Soi 15/1 στην οδό Pattaya-Naklua στην υποπεριοχή Naklua, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi, η αστυνομία βρήκε το θύμα, την κα Jeerawan Permsin, μόλις 19 ετών, να κείτεται ακίνητη στο δρόμο. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης της, το θύμα υπέκυψε στα βαριά τραύματά της. Την ώρα του συμβάντος έπεφτε έντονη βροχή.

Πεσμένη κοντά στο σώμα της Jeerawan ήταν η κόκκινη μοτοσικλέτα της Honda PCX. Η αστυνομία ερεύνησε το όχημα και διαπίστωσε ότι το μπροστινό του τμήμα είχε υποστεί σοβαρές ζημιές. Ανακάλυψαν επίσης ένα άλλο εμπλεκόμενο όχημα, ένα λεωφορείο μπατ με κίτρινες πινακίδες κυκλοφορίας στο Τσονμπούρι. Ο οδηγός του, ο 35χρονος κ. Ava Phakaew, που φαινόταν σοκαρισμένος από το ατύχημα, περίμενε στο σημείο για να δώσει την κατάθεσή του.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό του, ενώ οδηγούσε από τον κυκλικό κόμβο Dolphin προς την αγορά Naklua, ο Ava προσπάθησε να προσπεράσει ένα φορτηγό που είχε μπροστά του. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να προσέξει το θύμα να ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση στην παρακείμενη λωρίδα πριν επιχειρήσει τον ελιγμό. Ως αποτέλεσμα, συγκρούστηκε μετωπικά με το θύμα, με αποτέλεσμα τον σχεδόν ακαριαίο θάνατο της.

Η αστυνομία του Μπαγκλαμούνγκ άσκησε νομικές κατηγορίες εναντίον του οδηγού του λεωφορείου μπατ. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες των κατηγοριών δεν δόθηκαν αμέσως στη δημοσιότητα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.