Πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου δολοφονεί γυναίκα από την Πατάγια και αργότερα παίρνει τη ζωή του

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός, ο οποίος φέρεται να ήταν πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου σε γνωστό πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης, δολοφόνησε φρικτά μια γυναίκα στην Πατάγια μαχαιρώνοντας το σώμα της και κόβοντάς της το λαιμό. Στη συνέχεια, ο άνδρας αυτοκτόνησε στον τόπο της σοκαριστικής δολοφονίας.

Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο ειδήσεων από την ομάδα μας εδώ, αλλά οι ευαίσθητοι θεατές θα πρέπει να κάνουν διακριτικότητα.

Ο ύποπτος κρουνούσε ένα μακρύ μαχαίρι όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του συμβάντος, ένα τριώροφο οίκημα, καφετέρια και κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Jomtien Beach στην περιοχή Banglamung του Chonburi, το Σάββατο, 22 Ιουλίου, στις 11:15 π.μ., Πολ. Ο λοχαγός Chonlawit Athiphansi αποκάλυψε στο The Pattaya News.

Ο ύποπτος, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο 57χρονος κ. Σάνθορν Πορτζάι, προπονητής φυσικής κατάστασης και πρώην διαιτητής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ταϊλάνδης, φαινόταν να έχει υποστεί φρικτό τραύμα στον λαιμό του και ήταν σε ξέφρενη κατάσταση.

Κρατούσε μια οδοντωτή λεπίδα μήκους 40 εκατοστών με ιμάντα γύρω από τον καρπό του, αιμόφυρτη. Βλέποντας ότι ο Σάνθορν ήταν έτοιμος να λιποθυμήσει από τον τραυματισμό του, ο Πολ. Ο λοχαγός Chonlawit και άλλοι αξιωματικοί αποφάσισαν να τον κατηγορήσουν και να τον αφοπλίσουν πριν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Pattaya. Ωστόσο, ο Sunthorn διαπιστώθηκε αργότερα νεκρός από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Στο σημείο του συμβάντος ο Πολ. Ο λοχαγός Chonlawit ανακάλυψε επίσης μια νεκρή γυναίκα ξαπλωμένη σε μια λίμνη αίματος πίσω από έναν πάγκο. Η Ταϊλανδή, η 51χρονη κυρία Saowajee Lekkhian, αναγνωρίστηκε ως η ιδιοκτήτρια του οικήματος όπου σημειώθηκε το φρικιαστικό περιστατικό. Η Saowajee υπέστη πολλά θανατηφόρα τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά, την πλάτη, το λαιμό και τραύματα στο κεφάλι της. Πέθανε στο σημείο.

Η Pattaya News πήρε συνέντευξη από έναν αναβάτη ταξί μοτοσικλέτας που ήταν μάρτυρας του συμβάντος, τον κ. Kob (ψευδώνυμο). Δήλωσε ότι άκουσε δυνατές κραυγές από μια γυναίκα, οπότε έτρεξε γρήγορα να δει τι συμβαίνει.

Καθώς πλησίαζε, ο Kob ανακάλυψε τον ύποπτο να κρατά ένα μαχαίρι και να συμπεριφέρεται με φρενήρεις τρόπο, να κόβει τον λαιμό του και να μαχαιρώνει επανειλημμένα τον εαυτό του. Ο Kob φώναξε να έρθει ο κόσμος να βοηθήσει, προσπαθώντας να επέμβει, αλλά ο δράστης του χτύπησε το μαχαίρι, εμποδίζοντάς τον να πλησιάσει.

Ο Kob σημείωσε ότι ο ύποπτος προσπάθησε επίσης να συρθεί προς τη νεκρή γυναίκα για να της επιτεθεί. Τελικά οι διασώστες κοντά που είχαν έρθει για να βοηθήσουν, οι ναυαγοσώστες της παραλίας Pattaya, έπρεπε να αρπάξουν το πόδι του υπόπτου πριν τον σύρουν μακριά από τον τόπο του εγκλήματος για να αποκτήσουν τον έλεγχο της κατάστασης.

Σε συνέντευξή του στον σύζυγο της νεκρής, κ. Prakort Lekkhian, 58 ετών, δήλωσε ότι ζούσε με το θύμα για 20 χρόνια και είχαν μαζί δύο παιδιά. Ο Prakort είπε ότι δεν είχε ιδέα για την αιτία του περιστατικού.

Εν τω μεταξύ, ο επιστάτης του αστυνομικού τμήματος της Πατάγια Πολ. Ο συνταγματάρχης Thanapong Phothi υπέθεσε ότι η αιτία του συμβάντος μπορεί να προέρχεται από μια μυστική σχέση μεταξύ του υπόπτου και του θύματος.

Ο Θαναπόνγκ είπε ότι η νεκρή είχε υποβάλει κάποτε αναφορά στην αστυνομία της Πατάγια, δηλώνοντας ότι ο ύποπτος την απείλησε μέσω τηλεφώνου. Ωστόσο, η αστυνομία θα επισπεύσει την έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.