Ψεύτικος ιδιοκτήτης απατεώνας προσπαθεί να εισπράξει ενοίκιο από υπάλληλο στο κατάστημα κάνναβης Pattaya

Πατάγια -

Ένας απατεώνας που υποδυόταν τον ιδιοκτήτη προσπάθησε να εισπράξει ενοίκιο από έναν υπάλληλο στο κατάστημα κάνναβης στην Πατάγια, αλλά ματαιώθηκε όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επικοινώνησε με το προσωπικό του. Ο κλέφτης έφυγε χωρίς να πάρει χρήματα.

Σήμερα, στις 21 Ιουλίου, ο κ. Rattanakorn Chobsalang, ένας 23χρονος υπάλληλος στο κατάστημα κάνναβης Sativa που βρίσκεται στην Pattaya Second Road, αποκάλυψε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ένα περίεργο περιστατικό όπου ένας μυστηριώδης άνδρας μπήκε στο κατάστημα γύρω στις 5:30 μ.μ. της 19ης Ιουλίου και προσπάθησε να τον εξαπατήσει για να το παραδώσει.

Ο Rattanakorn περιέγραψε τον άνδρα ως μεσήλικα, περίπου 40-50 ετών, φορώντας ένα μακρυμάνικο καρό πουκάμισο, ένα μακρύ παντελόνι και μια μάσκα που κάλυπτε το πρόσωπό του. Ο άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Sativa το βράδυ της 19ης Ιουλίου, λέγοντας στον Rattanakorn ότι ήρθε για να εισπράξει ενοίκιο.

Σαν να έλεγχε, ο άνδρας ρώτησε τον Rattanakorn για την παρουσία του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο Rattanakorn είπε ότι δεν ήταν στο κατάστημα και ρώτησε αν είχε αποδείξεις για ραντεβού με τον ιδιοκτήτη. Σε απάντηση, ο άνδρας προσποιήθηκε με πονηριά ότι είχε μια συνομιλία στο τηλέφωνό του, περιγράφοντας τις υποτιθέμενες λεπτομέρειες ενοικίου με τον ψεύτικο ιδιοκτήτη, γεγονός που οδήγησε τον Rattanakorn να αρχίσει να ετοιμάζει τα χρήματα.

Ωστόσο, εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ο πραγματικός ιδιοκτήτης κάλεσε στο κατάστημα, οπότε ο Rattanakorn ρώτησε αν έπρεπε να πληρωθεί κάποιο ενοίκιο σήμερα. Τότε ο άνδρας άκουσε ότι ο υπάλληλος μιλούσε με τον πραγματικό ιδιοκτήτη και έτσι έφυγε βιαστικά από το κατάστημα χωρίς να πάρει τα χρήματα.

Ο Rattanakorn αποκάλυψε στο The Pattaya News ότι δεν μπορούσε να δει καθαρά το πρόσωπο του άνδρα. Ωστόσο, είχε ήδη καταθέσει μια αναφορά με μια καταγραφή του συμβάντος με CCTV στην αστυνομία της Πατάγια. Προειδοποίησε τους άλλους υπαλλήλους να παραμείνουν σε εγρήγορση σε μια κατάσταση όπως αυτή και να επικοινωνούν πάντα με τον ιδιοκτήτη πριν πληρώσουν οποιαδήποτε περίεργα άτομα που ζητούν πληρωμή.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.