Τούρκοι τουρίστες στην Πατάγια εμποδίζουν τον Καμποτζιανό να επιτεθεί στην κοπέλα του

Πατάγια -

Δύο Τούρκοι βοήθησαν να σταματήσει ένας Καμποτζιανός να επιτεθεί στην κοπέλα του.

Οι τουρίστες, που ταυτοποιούνται ως ο κ. Valkan Goglbankan, 33, και ο κ. Ibrshim Gokhan Bostan, 23, και οι δύο Τούρκοι υπήκοοι, βρέθηκαν από την αστυνομία της Πατάγια καθώς χτυπούσαν τον κ. Sopin Ran, 36, υπήκοο Καμπότζης στην οδό Pattaya Klang, στις 2. ΠΜ Τετάρτη πρωί, 19 Ιουλίου.

Η αστυνομία σταμάτησε γρήγορα τους τρεις άνδρες από το να τσακωθούν περαιτέρω. Οι δύο Τούρκοι υπέστησαν ελαφρά τραύματα, ενώ ο κ. Σοπίν υπέστη ρήξη στο στόμα και μώλωπες. Δύο γυναίκες από την Ταϊλάνδη που φέρεται να ήταν φίλες των Τούρκων ανδρών βρέθηκαν στο σημείο μαζί με μια άγνωστη γυναίκα που φαινόταν ότι ήταν η κοπέλα του κ. Sopin. Τα έξι άτομα οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για ανάκριση.

Σύμφωνα με τον κ. Sopin, είχε λεκτικό καυγά με την κοπέλα του και την κυνηγούσε με ένα μηχανάκι στην οδό Pattaya Klang. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι χτύπησε επίτηδες το μηχανάκι της κοπέλας του και προσπάθησε να την εμποδίσει φυσικά να τραπεί σε φυγή όταν ξαφνικά οι δύο Τούρκοι πέρασαν και σταμάτησαν για να του επιτεθούν.

Στη συνέχεια η αστυνομία πήρε συνέντευξη από τις Ταϊλανδές που ήταν μαζί με τους δύο αλλοδαπούς. Είπαν ότι ο κ. Valkan και ο κ. Ibrshim παρατήρησαν τον κ. Sopin να επιτίθεται σωματικά σε μια γυναίκα, έτσι αποφάσισαν να επέμβουν. Στην αρχή, οι τέσσερις τους ρώτησαν τον κύριο Σοπέν τι έκανε, αλλά ο κ. Σοπέν τους είπε επιθετικά να ασχοληθούν με τη δική τους δουλειά. Στη συνέχεια συνέχισε να βλάπτει την κοπέλα του, με αποτέλεσμα οι κύριοι Βαλκάν και Ιμπρσίμ να τον αναγκάσουν να σταματήσει.

Η δήλωση της κοπέλας του κ. Sopin δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στον Τύπο και το όνομά της δεν έγινε γνωστό ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Η αστυνομία ερευνά τους ισχυρισμούς και των δύο πλευρών.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.