Επιδρομή της αστυνομίας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Πατάγια και σύλληψη 8 φερόμενων χρηστών ναρκωτικών

Πατάγια -

Η αστυνομία της Pattaya κατέστρεψε το «Dirty Pattaya nightclub» στο Soi Kho Pai στις 02:30 το πρωί της Τρίτης, 18 Ιουλίου. Συνελήφθησαν οκτώ φερόμενοι ως χρήστες ναρκωτικών.

Περίπου πάνω από 100 επισκέπτες της παμπ ήταν στο χώρο χορεύοντας και διασκεδάζοντας όταν εμφανίστηκαν οι αρχές. Ωστόσο, καθώς η αστυνομία πλησίαζε στην είσοδο της παμπ, οι επισκέπτες της παμπ τους εντόπισαν και σκορπίστηκαν γρήγορα προς όλες τις κατευθύνσεις για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Δεν ήταν σαφές εάν κάποιος κατάφερε να δραπετεύσει, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια έκλεισαν τη μουσική στην παμπ και άναψαν τα φώτα για να προχωρήσουν σε ελέγχους ταυτότητας και ναρκωτικά σε απροσδιόριστο αριθμό πελατών.

Τέλος, προέκυψε ότι οκτώ άτομα (έξι άνδρες και δύο γυναίκες) βρέθηκαν με μωβ ούρα, γεγονός που δείχνει ότι είχαν πάρει πρόσφατα παράνομες ουσίες. Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν επίσης έρευνα για όπλα και ναρκωτικά μέσα στα οχήματα των πελατών, επειδή σύμφωνα με πληροφορίες άκουσαν κάποιον να πυροβολεί με όπλο στο πάρκινγκ της παμπ.

Μετά την έρευνα, ωστόσο, σε ένα από τα οχήματα βρέθηκαν μόνο δύο φακελάκια που περιείχαν λευκή σκόνη. Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Οι οκτώ φερόμενοι ως χρήστες ναρκωτικών τέθηκαν υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια. Η αστυνομία θα κινήσει επίσης νομικές ενέργειες κατά των χειριστών νυχτερινών κέντρων που φέρεται να επέτρεπαν στους πελάτες να παίρνουν ναρκωτικά στον χώρο.

Το νυχτερινό κέντρο Dirty Pattaya είναι επίσης η σκηνή όπου ένας Ταϊλανδός κατά λάθος πυροβόλησε τη μικρότερη αδερφή του στους γλουτούς της αφού προσπάθησε να μπει κρυφά ένα όπλο στον χώρο. Η αδερφή του τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο άνδρας αντιμετώπισε νομικές συνέπειες.

Το Dirty club ήταν έκανε επίσης επιδρομές πολλές φορές πέρυσι, όπως εδώ τον Νοέμβριο.

Στο Dirty Club έγινε έφοδος και τον περασμένο Οκτώβριο.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.