Η Εκκλησία Seeds of Life δωρίζει δώρα σε παιδιά στην Πατάγια

Πατάγια -

Η Εκκλησία Seeds of Life δώρισε δώρα σε παιδιά στο Baan Ua Arthorn Na Jomtien.

Οι Ιδρυτές της Εκκλησίας Seeds of Life Jeongnam Lee και η σύζυγός του Supannee Langka διοργάνωσαν μια δραστηριότητα Samaritan's Purse για να προσφέρουν δώρα σε 100 παιδιά στο Baan Ua Arthorn Na Jomtien το Σάββατο 15 Ιουλίου.

Η εκδήλωση Samaritan's Purse έλαβε υποστήριξη με τη μορφή δώρων από το εξωτερικό, τα οποία δόθηκαν στα παιδιά για να φέρουν ευτυχία και χαμόγελα. Η φιλανθρωπική ομάδα δώρισε επίσης τις απαραίτητες ανέσεις στους γονείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ο Supannee Langka, ένας από τους ιδρυτές της Εκκλησίας Seeds of Life, δήλωσε ότι η εκκλησία θα συνεχίσει να διοργανώνει εκδηλώσεις όπως αυτή στο μέλλον. Πρόσθεσε ότι σχεδιάζει επίσης να παρέχει μαθήματα μαθηματικών και κορεατικών σε παιδιά, ξεκινώντας από τις 5 Αυγούστου 2023, στην εκκλησία Seed of Life που βρίσκεται στην υποπεριοχή Huay Yai, στην επαρχία Chonburi.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εκκλησία στο τηλέφωνο 081-5764112.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.