Ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow στη Σρι Ράτσα υποδέχεται τρία νέα Capybara

Σρι Ράτσα -

Ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow στη Σρι Ράτσα καλωσόρισε τρία νέα καπιμπάρα στη γούνινη οικογένειά του χθες, 13 Ιουλίου.

Ο ενήλικος γονέας capybaras, το μεγαλύτερο είδος τρωκτικών στον κόσμο, είχε γεννήσει τρία νέα μέλη στις 5 Μαΐου 2023, στον ανοιχτό ζωολογικό κήπο Khao Kheow. Ωστόσο, μόλις τώρα είναι αρκετά μεγάλα για προβολή από το κοινό από τις 13 Ιουλίου 2023.

Η είδηση ​​ήρθε ως απόλαυση για την εγκατάσταση, καθώς τα αξιολάτρευτα είδη είναι όλα σε τέλεια υγεία.

Οι τρεις τους γεννήθηκαν από ένα ζευγάρι που ονομαζόταν «Jiew» (αρσενικό 2 ετών) και «Som» (ένα θηλυκό 2 ετών).

Το φύλο των μωρών δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί καθώς εξακολουθούν να ανατρέφονται και να φυλάσσονται φυσικά από τη μητέρα τους.

Προς το παρόν, ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow έχει συνολικά 14 καπιμπάρα (10 θηλυκά και 4 αρσενικά). Ο κ. Tevin Rattanawongsawat, ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου, προσκαλεί τους επισκέπτες να έρθουν και να τους πουν ένα γεια.

Με καταγωγή από τη Νότια Αμερική, το capybara θεωρείται το μεγαλύτερο τρωκτικό στον κόσμο, στενά συνδεδεμένο με το ινδικό χοιρίδιο.

Έχει χοντρή, ανοιχτό καφέ γούνα, χωρίς ουρά και πόδια με πλέγμα προσαρμοσμένα για κολύμπι. Τα Capybara βρίσκονται στο νότιο τμήμα της Κεντρικής Αμερικής και στο βόρειο τμήμα της Νότιας Αμερικής, κατοικώντας σε λιβάδια, τροπικά δάση, περιοχές κοντά σε βάλτους, ποτάμια και λίμνες.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.