Μοτοσικλέτα συγκρούεται με το πίσω μέρος του 18τροχου στο Chonburi, με αποτέλεσμα ένα θάνατο

Τσονμπούρι -

Μια μοτοσικλέτα οδήγησε πίσω σε ένα 18τροχο στο Τσονμπούρι χθες, αφού προσπάθησε να το προσπεράσει, με αποτέλεσμα ένα θύμα.

Το ατύχημα συνέβη στον παρακαμπτήριο δρόμο μπροστά από το βενζινάδικο PTT στην εισερχόμενη πλευρά προς Bangsaen στην περιοχή Mueang του Chonburi.

Στο σημείο του ατυχήματος, οι ντόπιοι διασώστες βρήκαν το νεκρό σώμα του 22χρονου κ. Bunjerd Saenyen, ξαπλωμένο στην αριστερή λωρίδα του δρόμου, ντυμένο με μπλε μακρυμάνικο πουκάμισο και καφέ παντελόνι. Η εξέταση του σώματός του αποκάλυψε ότι ο κ. Bunjerd είχε υποστεί κάταγμα στον αυχένα, κάταγμα στο κρανίο και σπασμένα χέρια.

Το μηχανάκι του αφαιρέθηκε κάτω από το 18τροχο που βρέθηκε στο σημείο. Σύμφωνα με τον 28χρονο κ. Wuttipong Thongma, οδηγό του 18τροχου, παρέδιδε εμπορεύματα σε πελάτη. Μόλις έφτασε στο βενζινάδικο, πάρκαρε το φορτηγό στην αριστερή πλευρά για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Ωστόσο, όταν ο κύριος Wuttipong ήταν έτοιμος να φύγει, άκουσε έναν δυνατό θόρυβο από το πίσω μέρος του φορτηγού του και διαπίστωσε ότι μια μοτοσικλέτα τον είχε βάλει πίσω.

Ο κ. Wuttipong ισχυρίστηκε ότι ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Ο νεκρός μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το ατύχημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.