Αυτοκίνητο χτυπά και σκοτώνει άστεγο αλλοδαπό στο Sattahip

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Sattahip -

Ένας φερόμενος άστεγος αλλοδαπός στο Sattahip φέρεται να έτρεξε μπροστά από μια μοτοσικλέτα, έπεσε πάνω σε αυτό και στη συνέχεια έπεσε πάνω του από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Sukhumvit που εισερχόταν στην περιοχή Sattahip στην περιοχή Na Jomtien στις 11:30 σήμερα, 11 Ιουλίου. Μετά την ειδοποίηση, οι αρχές μετέβησαν για έλεγχο στο σημείο.

Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε ένας τραυματίας στο οδόστρωμα, με εκδορές στο σώμα και το πρόσωπο. Αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Wichit Raksakhoi, 38 ετών. Η μοτοσικλέτα του Honda Forza 350 cc βρέθηκε κοντά. Ο κ. Wichit μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Επιπλέον, οι διασώστες ανακάλυψαν το νεκρό σώμα ενός αγνώστου ταυτότητας αλλοδαπού άνδρα που βρισκόταν στο δρόμο. Από τη σύγκρουση με μηχανάκι παραμορφώθηκαν τα χέρια και τα πόδια του.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο αλλοδαπός έτρεξε μπροστά από το μηχανάκι του κ. Γουίτσιτ και χτυπήθηκε. Στη συνέχεια έπεσε κάτω από άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο τον σκότωσε ακαριαία. Το αυτοκίνητο, ωστόσο, δεν σταμάτησε και τράπηκε σε φυγή από το σημείο. Η αστυνομία αναζητά το αυτοκίνητο μέσω ηχογραφήσεων CCTV.

Οι κάτοικοι σημείωσαν επίσης ότι ο νεκρός ήταν άστεγος. Έκανε τα προς το ζην πουλώντας ψητό κοτόπουλο και σαλάτα παπάγια κοντά στην τοποθεσία του ατυχήματος. Μέσα στην ταξιδιωτική του τσάντα υπήρχαν μόνο ρούχα και μερικές προμήθειες για φαγητό και ποτό. Η αστυνομία προσπαθεί να τον ταυτοποιήσει μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.