Πακιστανός – Ταϊλανδός ύποπτος για τη δολοφονία του Hans Peter Mack συνελήφθη στο Kanchanaburi

Kanchanaburi -

Ένας Πακιστανός – Ταϊλανδός που ήταν ο τελευταίος ελεύθερος κύριος ύποπτος για τη φρικτή δολοφονία του Γερμανού μεσίτη ακινήτων Χανς Πίτερ Μακ συνελήφθη στο Καντσαμπούρι.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι αστυνομικοί της Ταϊλάνδης συνέλαβαν μέχρι στιγμής δύο ύποπτους για τη φρικτή δολοφονία του Γερμανού μεσίτη ακινήτων Χανς Πίτερ Μακ, ενώ εξακολουθούν να κυνηγούν τον τρίτο Πακιστανό ύποπτο.

Τώρα για την ενημέρωση:

Μια ομάδα από την Αστυνομία της Περιφέρειας 2 με επικεφαλής τον υποστράτηγο Teerachai Chamnanmor συνέλαβε τον τελευταίο ύποπτο, τον κ. Sahruk Kareem Uddin, 27 ετών, Πακιστανό υπήκοο με ταϊλανδική υπηκοότητα.

Συνελήφθη ενώ κατέβαινε από ταξί στην πόλη Kanchanaburi πριν φέρεται να σχεδιάσει να πάει στη Μιανμάρ την Τετάρτη (12 Ιουλίουth). Από την ώρα του Τύπου οδηγείται πίσω στο αστυνομικό τμήμα Nongprue, κάτι που θα διαρκέσει περίπου πέντε ώρες.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη 11 Ιουλίου, η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε τον κ. Olaf Thorsten Brinkmann, έναν 52χρονο Γερμανό υπήκοο, ο οποίος ήταν επίσης ένας από τους κύριους υπόπτους και τον οποίο η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ήταν ο αρχηγός του εγκλήματος.

Την Τετάρτη (12 Ιουλίουth), η αστυνομία του Nongprue προσπάθησε για άλλη μια φορά να ανακρίνει τον Όλαφ. Συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες και λέει ότι δεν είναι έτοιμος να πει τίποτα, εκτός αν έχει παρών έναν δικηγόρο της επιλογής του.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία της Ταϊλάνδης όντως ανακάλεσε τη βίζα του Όλαφ για να μείνει στην Ταϊλάνδη, κάτι για το οποίο δεν ήταν ευχαριστημένος.

Ενώ η αστυνομία έπαιρνε τον Όλαφ για να υπογράψει έγγραφα για να του ανακαλέσει τη βίζα στον επάνω όροφο στο αστυνομικό τμήμα Nongprue, ο Olaf συναντήθηκε για λίγο με τους δημοσιογράφους. Τον ρώτησαν για το περιστατικό και ο Όλαφ κάλυψε το πρόσωπό του με τα χέρια του και δεν τους είπε παρά «Ταύρος Σ-τα». Κανένας από τους τρεις κύριους υπόπτους δεν έχει ζητήσει εγγύηση μέχρι την ώρα του Τύπου και είναι απίθανο να χορηγηθεί εάν ζητηθεί, εκτός ίσως από την Πέτρα, η οποία παραδόθηκε οικειοθελώς και έχει χαρακτηριστεί συνεργάσιμη από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.