Γυναίκα της Σρι Ράτσα συνελήφθη επειδή φέρεται να χειριζόταν ένα σύστημα πυραμίδας

Σρι Ράτσα -

Μια γυναίκα στη Σρι Ράτσα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φερόμενη λειτουργία ενός συστήματος πυραμίδας που κόστισε στα θύματα πάνω από 32 εκατομμύρια μπατ σε οικονομικές ζημιές.

Την Κυριακή, 9 Ιουλίου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η 33χρονη κα Natwarin στο σιδηροδρομικό σταθμό Rangsit στην επαρχία Pathum Thani με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από δικαστήριο στην επαρχία Samut Sakhon το 2015.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κα Natwarin ήταν η χειρίστρια ενός διαδικτυακού συστήματος πυραμίδας. Κάτω από τη μεταμφίεση ενός ψεύτικου τραπεζικού υπαλλήλου, η κα Natwarin παρέσυρε τους ανθρώπους να επενδύσουν στο πρόγραμμα, ενώ τους υποσχέθηκε ότι θα λάμβαναν επιτόκια υψηλότερα από τα κανονικά ως αποδόσεις.

Στην αρχή, ο ύποπτος θα πλήρωνε πραγματικά την επιστροφή όπως είχε υποσχεθεί να δημιουργήσει εμπιστοσύνη. Ωστόσο, μόλις συγκέντρωσε το επιθυμητό χρηματικό ποσό, τερμάτισε απότομα το σχέδιο και κρύφτηκε.

Αναφέρθηκε ότι η κα Natwarin λειτούργησε πάνω από 100 δόλια προγράμματα με περίπου 10-20 άτομα να επενδύουν σε καθένα. Η συνολική ζημιά ήταν σχεδόν 32 εκατομμύρια μπατ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η κα Natwarin μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Σρι Ράτσα για να προχωρήσει η νομική διαδικασία.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.