Ξένος σκαρφαλώνει στο διάσημο ναό Chalong και πηδά

Chalong -

Ένας άγνωστος ξένος άνδρας σκαρφάλωσε στον πιο διάσημο ναό του Πουκέτ σήμερα το απόγευμα. Απείλησε να πηδήξει από μια παγόδα για αρκετές ώρες και τελικά πήδηξε αφού προσπάθησε να πολεμήσει τους διασώστες στην κορυφή του ναού.

Η αστυνομία του Chalong ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 5:20 μ.μ. της Παρασκευής (7 Ιουλίουth) στον ναό Chalong (Ναός Chaithararam) στο Chalong που είναι ο πιο διάσημος ναός στο Πουκέτ.

Η αστυνομία, τα σωστικά συνεργεία και το Phuket Express έφτασαν σε μια παγόδα μέσα στο ναό για να βρουν τον άνδρα αλλοδαπό στην κορυφή της παγόδας που είναι περίπου έξι ορόφους από το έδαφος.

Χρησιμοποιήθηκε μια σκάλα για να αφήσει τον αλλοδαπό να κατέβει αλλά εκείνος αρνήθηκε. Στο έδαφος έχει τοποθετηθεί και ένα μεγάλο στρώμα αέρα.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Naroong Woonciew έφτασε αργότερα στο σημείο και μαζί με την αστυνομία προσπαθούσαν να διαπραγματευτούν με τον αλλοδαπό.

Στις 8:40 μ.μ. ο αλλοδαπός πήδηξε στο στρώμα αέρα από κάτω. Του χορηγήθηκε ΚΑΡΠΑ. Το άλμα έγινε ενώ ο άνδρας πάλευε και πάλευε τα σωστικά συνεργεία και οι αρχές επιβολής του νόμου που προσπαθούσαν να τραβήξουν τον άνδρα με ασφάλεια από την παγόδα.

Οι κάτοικοι της περιοχής ήταν εξοργισμένοι λόγω της ιερότητας του ναού και η αστυνομία προσπαθούσε να ελέγξει την ταραχώδη σκηνή και να εμποδίσει τους κατοίκους να φτάσουν στον τραυματία που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο υπό έντονη αστυνομική παρουσία για την ασφάλειά του, λόγω των θυμωμένων κατοίκων που δεσμεύονταν να ακολουθήσουν ο άντρας στο νοσοκομείο.

Στις 10:30 διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο Vachira Phuket. Το Κέντρο Τουριστικής Βοήθειας του Πουκέτ (TAC) ανέφερε ότι είναι Ρώσος, 35 ετών, και θα προχωρήσει σε επικοινωνία με τους συγγενείς και την πρεσβεία του.

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.